Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a teendő ha a kutyánk...

Mi a teendő ha a kutyánk izületes?

Figyelt kérdés
már kapott szurit is szegény már alig akar mozogni :S nagyon féltem!
2012. jan. 23. 22:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

diszpláziás? vagy artrózis?

sok zöldkagylókivonat, és persze orvosi kezelés.Arra azért készülj, hogy javulni nemfog.

2012. jan. 23. 22:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Sok-sok hozzáértő állatorvos!
2012. jan. 23. 22:57
 3/13 anonim ***** válasza:
Idős? Van a Tocoxil nevű gyógyszer. sokan dícsérik, hogy segít egy kicsit kevésbé fájdalmasan élni.
2012. jan. 23. 23:20
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Milyen legyen?

Csapágyas?!

2012. jan. 24. 10:25
 5/13 anonim ***** válasza:

Az ilyen ostoba mint a kedves 10:25-ös válaszoló biztosan nagyon jópofának gondolja magát, de ha valaki komoly kérdést tesz fel ne legyél vele tuskó.

Hát a kérdésre a válasz vidd el egy jó állatorvoshoz, de ha diszpláziáról van szó akkor gyógyíthatatlan a tüneteit enyhíti a zöld kagyló kivonat is, de javulni nem fog.

2012. jan. 24. 16:14
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Kedves ostoba előző!

Attól, hogy a kérdés komoly, még helytelen. Minden kutya izületes, sőt még te is az vagy, ez természetes. Ugyan mi lenne az izület helyett, damil, vagy mi?!

Normálisan meg kell fogalmazni a kérdést, nem feldobálni ilyen magas labdákat, mert úgyis lesz mindig valaki aki lecsapja.

2012. jan. 24. 17:29
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

ma 17:29

Arra nem gondoltál még, hogy nem mindenki löki ezer %-san a kutya szakszavakat?

A labda visszaütésről pedig csak annyit, sajnos, ütögetik jó páran, mert érdemben nincs mit mondaniuk, hát kiselőadást tartanak az értelmező szótár anyagából. .

2012. jan. 24. 22:18
 8/13 A kérdező kommentje:
már rengeteget sírtam miatta nem akarom majd elaltatni :( amúgy nem tudom pontosan hogy diszpláziás-e vagy a másik :S
2012. jan. 24. 22:56
 9/13 A kérdező kommentje:
7 éves a kutya úgy mond valamennyire tisztában vagyok vele hogy javulni nem fog de nem akarom hogy emiatt altassák el majd legalább tudjon még sokáig élni és nem annyira fájdalmasan sajnos ilyesmire hogy műtét.. nincs keret.. sajnos gyógyszerre se nagyon de akkor már inkább az :S jah és bunkó megjegyzéseket nem kértem örülök hogy vannak ilyen okos emberek.. aki pedig értelmesen válaszolt és fog is annak nagyon köszönöm!
2012. jan. 24. 23:04
 10/13 anonim ***** válasza:

7 évesen még inkább a DP, vagy a gerinc elváltozása az elképzelhető. Persze, tutit csak röntgennel lehet kimondani.

Ha nem képes a fájdalomtól mozogni, nagyon keveset tudnak a gyógyszerek segíteni. Nem annyira öreg még egy 7 éves kutya. Nem sírni kell,meg temetni, hanem valahogy megoldani, legalább tudni lehessen, egyáltalán mi a baja?

2012. jan. 24. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!