Fajtatiszta Yorkiknak lóg a fülük? Ez szerintetek keverék?
2012. jan. 21. 18:41
1/20 anonim válasza:
Kis korukba igen.De nagy korában majd fel fog állni.
2/20 anonim válasza:
....fajtatiszta pulimnak kicsi álló füle van....kis teste..elég furán néz ki..de csont betegsége volt tehát megértem :))) az amit első ír...de ki tudja...:)
3/20 anonim válasza:
Ha van törzskönyvük igen. De nem tenyésztőnél születtek, az tuti. Egyrészt az már rég lenyírta volna a fülük felső 1/3-áról a szőrt, ahogyan kell, másrészt felkötötte volna a fülüket. Ilyen kis korban egyébként még csak a szakértők tudják kiszúrni, ha nem fajtatiszták, ezért szokták a szaporítók olyan fiatalon elsózni a kölyköket. Akkor még könnyen adják fajtatisztának a keverékeket.
4/20 A kérdező kommentje:
Nincs Tk-e de álltólag hobby tenyésztő!Az anyuka kutya is felvot rakva aki tuti Yorki volt,na de ki tudja ki az apuka!:-S
Keverék vagy nem?Én próbálom azt hinni hogy nem!
2012. jan. 21. 18:55
6/20 A kérdező kommentje:
Nem éppen mert 35ezer sok lenne csak úgy kidobni az ablakon ha ne adj isten beteg lesz és elpusztul!
2012. jan. 21. 19:02
7/20 anonim válasza:
Szerinted,ha fajtatiszta,akkor nem lehet beteg és pusztulhat el?! Nem értem az összefüggést! Amúgy a keverékek egészségesebbek,mint az agyonszaporított fajtatiszták! De ha nincs tk-e,akkor csak fajtajellegűnek számit és és nem adnék érte több 10 ezret!
8/20 anonim válasza:
nem mindegy? 35 ezerért mit vársz? alapból csak fajtajellegű keveréknek számít amit menhelyen is kap az ember...ingyen.
9/20 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá ezért nem tudom!Nem is akarok okoskodni!
,,keverékek egészségesebbek,mint az agyonszaporított fajtatiszták" ezt már hallottam csak fordítva!:)
Azt tudom hogy attól lehet beteg mert fajtatiszta!Csak gondoltam megkérdezem!Köszi a válaszokat!
2012. jan. 21. 19:33
10/20 anonim válasza:
olyan, hogy "hobby tenyésztő" nincsen... a tenyésztés maga egy hobby és vagy tenyésztő valaki és innentől kezdve törzskönyves kölyköt ad egészségügyi garanciával vagy nem az....na ezt hívjuk szaporítónak és ő is egy ilyen helyről való kiskutya, ha mázlid van akkor hasonlítani fog a fajára és egészséges lesz ha peches vagy akkor ez van... tipikus esete a valaki Mercedest akar Trabant árán effektusnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!