Ha a 10 hetes kutyámra rájön az 5 perc, fejvesztve rohangál, ugat, morog és harapdál mit csináljak?
szia
nekem is kb ennyi idős kutyám van,és csak azért csinálja mert boldog,szereti azt a környezetet...szeintem ilyenkor csatlakozz hozzá játszani:) jókat lehet azon nevetni ahogy rohangál össze vissza bár mi olyan 1,5 hónaposan hoztuk el és olvastam hogy a tesói mellet a helye olyankor még és tudod ha harap akkor a tesó visszaadja neki..le kell szoktatni róla..bár ha tényleg csak 5-10 perc akkor csak öröm 100%
(elsőnek írtam)
az jó is ha már nem harap nagyon mert egyre erősödik a harapása és nagykorára ha nem szoktatjuk le akkor az nem jó..de mivel kicsik most kell őket nevelni:)bár azért is harap mert ahogy nő a foga fáj neki és rágni kell nekik valamit szerintem vehetnél neki valami gumi csontot vagy ha van akkor eldobod neki,utána megy és elviszi rágcsálni:) amúgy neked milyen fajta a kutyud??
ÓÓ van neki mindenféle vásárolt rágókája, bár egy régi zokni a kedvence:) Csak az ember kezét valamiért még ennél is jobban szeretni. De akkor nem aggódom, csak féletem hogyha hagyom, hogy így viselkedjen, felülkerekedik rajta ez az "énje", és egyre többször lesz ilyen vad.
Ő Bichon Frisé. És a tied?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!