Mennyi idős kortól kell napi 2x, majd napi1x megetetni a kutyust?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 14:10
1/7 anonim válasza:
Féléves kortól lehet kétszer, egyéves kortól egyszer.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. máj. 27. 14:58
3/7 anonim válasza:
szia
háát nekünk pici kutyunk van 3 hónapos de már csak 2x eszik és elég neki:) meg ha viszitek dokihoz ő minden kérdésre választ ad szerintem:)
4/7 A kérdező kommentje:
Szia!
Ő 5 hónapos, remélem még jó pár hónapig nem látjuk a dokit :D Azért kérdezem, mert néha nem akar enni, picit (szerintem) kerek (jóltáplált). Bár lehet a fogváltás miatt nem akar enni...
2009. máj. 27. 17:49
5/7 anonim válasza:
Mármint akkor meg vannak az oltásai?nem szeretnétek látni a dokit?:O :D a miénk is elég kerek de kisbabáknál is ez a természetes:)
6/7 anonim válasza:
Sokáig foglalkoztam,kutyatenyésztéssel.Nincs rá szabály,kutyája válogatja.Fogzáskor már érdemes az elválasztást elkezdeni a tejről,és szoritkozni a napi 3szori+a tej étkezésre.Nagymértékben függ,h mennyitmozog a kutya,de 7-8 hónaposan már elegendőnek kell lenni-e a kétszeri minden igényt kiegyenlítő étkeztetésnek.1 éves kutyának már elég a napi 1 evés,ha lehet mindig ugyanabban az időpontban.A mennyiség a mozgással arányos.A dokit semmiképp sem szabad elfelejteni. Sok örömet a kutyushoz.Ha bármi kérdés van, nyugodtan kérdezz.saman
7/7 A kérdező kommentje:
Minden oltásunk megvan :). Remélem a következő oltásokig nem kell dokihoz menni, mert akkor egészséges a kutyus!!
2009. máj. 31. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!