Bolognese vagy havanese?
havanese :)
szerintem szebb mint a bolognese , hátha csak pesti hírdetést találsz akkor nagy valószínűséggel elkell oda érte menned vagy a tenyésztővel megbeszélni hogy fél úton találkoztok ,bár nem biztos hogy bele megy ebbe..
ÖÖ Havanese. De szerintem nem olcsóbb egy jól tenyésztett havanese-nek is megkérik az árát.
Nekem Havanesem van, imádom.
De az expressz.hu-n vigyázz, sok ember havanese keverékeket ad el, fajtatisztának. Egyik kérdező teljes mértékben fajtajelleges kutyát vett aztán 4 hónaposan 3,5 kilós lett a kutyus..amikor 4 hónaposan kb 1,5 kilós egy fajtatiszta havanese.
Ha szaporítótól veszel, nagyon meg kell nézned, hogy milyen körülmények között nevelkedett a kutyus, és a szüleit is meg kell nézni, meg elkérni a törzskönyvüket, és még így se biztos, hogy fajtatiszta, egészséges kutyust kapsz.
Meg ha valaki olyan néven adja a el a kutyákat, hogy mini havanese stb...abban már van valami "gyanús", mivel nincs olyan, hogy mini havanese, ez hülyeség, ezt csak azért találták ki a szaporítók, hogy jobban el tudják adni a kutyákat, szóval legyél következetes, és óvatos!
Jó kutyázást kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!