Bichon Bolognese, Bichon Havanese vagy Francia Buldog?
Ez a három fajta amiben gondolkodunk. Leginkább a francia buldogot kedveli a család, de a bolognese-nek meg nem hullik a szőre. Földszinti lakásba költözne hamarosan a kiskutya, ami elvileg kisbuldog, ma hívtuk a tenyésztőt, 2 és fél hónap múlva már hozzánk is kerülhetne.
Szerintetek melyik a legideálisabb fajta földszinti lakásba? Miért? Minden szempont érdekelne! Köszönöm.
Nekem a francia bulldog lenne a választásom, mert a másik kettő nekem túl, hááát nem is tudom milyen... Nem szeretem őket:D
Amúgy az mindegy, hogy hanyadikon van a lakás. Annyival könnyebb hogy nem kell liftezni:)
Amúgy a bulldogok egy olyan kis "hülye" kutyák, hogy egyértelműen őket választanám, ha még szimpatikus lenne a másik két fajta is:D Ők inkább olyan kis mutogatni való kényes kutyáknak néznek ki.:)
Szia!
Szerintem Francia Bulldog .
Nekem az tetszik,a legjobban a három közül!:)
szerintem ne vegyetek kutyát hanem inkáb nézzetek körül menhelyen
megmenthetitek az életét...
Mindenkinek köszönöm!
Kedves 16:59!
Körülnéztünk, de itt nálunk a menhelyen nincsen olyan kutyus, ami nekünk ideális lenne, mert a fő gond, hogy kisgyerekek mellé lenne. Nálunk a legkisebb a 10 és fél éves hugom, de még "gyerek" ő is, nekünk kiskutya kell, ami a mi nevelésünk lesz.Ráadásul a hugom imádja ezt a fajtát, anyukám is. És ez is egy mentés!
Az a kutyus, amiért mi majd megyünk akár rossz helyre is kerülhetne, ha mondjuk pont nem mi vennénk meg! Szóval számomra ez is mentést jelent, ki tudja hova kerülne...:)Csak a Jóisten.:)
Kedves Utolsó!
Igen, hallottam a boston terrierről. Az is nagyon aranyos, de nekem a francia buldog jobban tetszik.:)
:)
Hidd el ezen a közeli menhelyen nincs kistestű kölyökkutya!:) Már keresgéltem, elég sokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!