Bichon Bolognese, Bichon Havanese vagy Francia Buldog?
Ez a három fajta amiben gondolkodunk. Leginkább a francia buldogot kedveli a család, de a bolognese-nek meg nem hullik a szőre. Földszinti lakásba költözne hamarosan a kiskutya, ami elvileg kisbuldog, ma hívtuk a tenyésztőt, 2 és fél hónap múlva már hozzánk is kerülhetne.
Szerintetek melyik a legideálisabb fajta földszinti lakásba? Miért? Minden szempont érdekelne! Köszönöm.
Kedves 19:57!
Számomra a francia buldog egy gyönyörű kutya, nem pedig csúnyácska...
Kedves Utolsó Hozzászóló!
Még gondolkozunk:). Szívem szerint én is francia buldogot szeretnék.:)
Nagyon szépen köszönöm.
Igen, egy tök cuki boldog buldogom lesz:).
Tisztában vagy azzal milyen egy bulldog?
Nem lebeszélni szeretnélek, csak felhívnám a figyelmedet néhány apróságra, ami azért nem elhanyagolható. Folyamatosan röfög. Folyamatosan fingik. Hiába fürdeted meg kétnaponta büdös. Nyáron délbe nem viheted le sétálni, mert nem bírja. Nem bírják a hosszú túrákat, bőrbetegségre hajlamosak, szembetegségre hajlamosak. Én ezeket nem hírekből, hanem a barátnőmtől hallottam, aki egy francia bulldog tulajdonosa. És egyébként irtó önfejűek tudnak ám lenni.
Tudom:).
De lehet hogy majd nemsokára költözünk családi házba, ott mindenképpen menhelyi kutyusunk lesz:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!