Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bichon Bolognese, Bichon...

Bichon Bolognese, Bichon Havanese vagy Francia Buldog?

Figyelt kérdés

Ez a három fajta amiben gondolkodunk. Leginkább a francia buldogot kedveli a család, de a bolognese-nek meg nem hullik a szőre. Földszinti lakásba költözne hamarosan a kiskutya, ami elvileg kisbuldog, ma hívtuk a tenyésztőt, 2 és fél hónap múlva már hozzánk is kerülhetne.

Szerintetek melyik a legideálisabb fajta földszinti lakásba? Miért? Minden szempont érdekelne! Köszönöm.

2011. ápr. 4. 16:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szerintem havanese. Nincs annyi baj vele mint a buldoggal. Nagyon okos, könnyen tanítható. Nem hullik a szőre. Ja és az enyém 2,5 hónaposan szobatiszta volt. Persze, hogy össze vissza pisil, ha nem tanították meg neki a szobatisztaságot. Ez nem a kutya hibája! Az enyémnek elég nagy a mozgásigénye, nem elég 10 percet sétáltatni. Minden kutyával nagyon jól kijön, imádja a gyerekeket. Kutyaként kell nevelni és akkor egy szuper vagány kiskutyád lesz:-)
2011. ápr. 5. 10:50
 12/24 A kérdező kommentje:

Kedves 19:57!

Számomra a francia buldog egy gyönyörű kutya, nem pedig csúnyácska...

Kedves Utolsó Hozzászóló!

Még gondolkozunk:). Szívem szerint én is francia buldogot szeretnék.:)

2011. ápr. 5. 11:51
 13/24 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok:-) Ha francia buldogot szeretnél akkor mindenképpen azt vegyél, nehogy később megbánd. Egyébként az én havanese kutyusomnak van egy buldog haverja. Imádják egymást, hatalmasat tudnak rohangálni együtt. Mind a kettő szuper eleven! Nagyon cuki a buldog is:-) Sok sikert a kutyushoz!!
2011. ápr. 5. 22:41
 14/24 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm.

Igen, egy tök cuki boldog buldogom lesz:).

2011. ápr. 6. 08:30
 15/24 anonim ***** válasza:

Tisztában vagy azzal milyen egy bulldog?

Nem lebeszélni szeretnélek, csak felhívnám a figyelmedet néhány apróságra, ami azért nem elhanyagolható. Folyamatosan röfög. Folyamatosan fingik. Hiába fürdeted meg kétnaponta büdös. Nyáron délbe nem viheted le sétálni, mert nem bírja. Nem bírják a hosszú túrákat, bőrbetegségre hajlamosak, szembetegségre hajlamosak. Én ezeket nem hírekből, hanem a barátnőmtől hallottam, aki egy francia bulldog tulajdonosa. És egyébként irtó önfejűek tudnak ám lenni.

2011. ápr. 7. 16:19
 16/24 A kérdező kommentje:

Tudom:).

De lehet hogy majd nemsokára költözünk családi házba, ott mindenképpen menhelyi kutyusunk lesz:).

2011. ápr. 7. 16:20
 17/24 anonim ***** válasza:
A hosszú túrás dolgot azért megcáfolnám! Az én haverom buldogja irtó eleven, imád kirándulni, lelőni nem lehet:-) Iszonyat sokat tud rohanni... Irtó cuki!! Makacsnak makacs, de ez csak nevelés kérdése. Fingik meg böfög az igaz:-) hehe...
2011. ápr. 7. 16:49
 18/24 anonim ***** válasza:
61%
Azért ne hogy leírjuk már a havaneseket mert nem fajta függő hogy melyik kutya pisil be és melyik nem.és nem csak mutogatni valók mert az egyik legintelligensebb fajta főleg kicsik között.azért egymás mellé állítanék egy bulldogot és egy havaneset hogy melyik az okosabb és intelligensebb.de tényleg azt válaszd amelyikhez jobban húz a szíved.
2011. ápr. 7. 22:25
 19/24 anonim ***** válasza:
utolsónak van igaza.
2011. ápr. 8. 08:43
 20/24 anonim ***** válasza:
nekem bichon havenese van, kettő is (testvérek). Irtó okosak, játékosak, imádni valók.
2011. ápr. 8. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!