Kutyát csak gyerek után?
A kutya családtaggá lesz és mellesleg tökéletes gyerekpótló ...
Kellő törődés mellett nem lesz féltékenyebb mint mondjuk egyik gyerek a másikra.
Ne "divatkutyát" keress, ha kistestűben gondolkodsz akkor a tacskó ha nagyobban akkor a vizsla a Te kutyád.
Szerintem
:o)
nálunk a gyermekünk érkezése után teljesen háttérbe szorult a spánielünk...
nem is gondoltam volna, de így lett
Nekem 12 éves németjuhászom mellé született a lányom, tökéletesen elvoltak, semmi baja nem lett a gyereknek, pedig időnként megpuszilta a kutya. Egy rendesen ápolt kutya mellé nyugodtan lehet gyereket vállalni.
Sajnos csak egy évig voltak együtt, de nagyon védte a gyereket, és nem volt féltékeny.
ha a kicsi a gyerek és a kutya is kölyök azt be nem válalnám az biztos.. de ha mondjuk most veszel egy kutyát és 2-3 vagy több év múlva lesz gyerek akkor az úgy jó amúgy a nevelésen múlik mit engedsz meg a kutyának , gyerekbarát kutyák a labradorok,golden retriverek,vizslák és a berni pásztorok..
de úgy gondold meg hogy ha megszületik a gyerek akkor a kutya azért ne szorúljon teljesen háttérbe ,nyílván a gyerek a fontosabb de azért a kutyával is kell foglalkozni és így nem lesz féltékeny sem..
Ne legyenek egyszerre kicsik,különben szerintem mindegy. Nálunk 4 kutya volt amikor az első gyerek született,együtt nőttek fel, jobban vigyáztak rá mint akárki más.
Az immunrendszerre csak jó hatással van a kutya, a gyerek nem lesz allergiás, jobb mint baktáériumtablettákat etetni a gyerekkel (amit manapság adnak,mert rájöttek, hogy az immunrendszer nem fejlődik baktériumokkal való találkozás nélkül), hogy ne sterilkörnyezetben nőjön fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!