Kanári szigeteki kutyát érdemes gyerek mellé venni?
olvastam,hogy idegenekkel szemben elég agresszív...most teszem azt,veszek egyet...2-3 év múlva gyereket szülök...őt is idegennek fogja nézni? valamint ha nagyobb lesz a gyerek és jönnek a barátai játszani,rájuk is morci lesz a kutyó?
nem szeretném,ha lenne olyan a válaszok között,hogy kezdő vagyok,mert tudom,semmi esélyem egy ilyen kutyával és egyelőre se gyereket se kutyát nem szeretnék,csak elméleti a kérdés...szeretnék kulturált,értelmes válaszokat kapni és tapasztalatoknak is felettébb örülök
köszönöm
csak akkor ha az elejétől fogva tudatosan nevelitek a kutyát
ezt a kérdésből itélve nem megy egyelőre(ami késik nem múlik) de tudatlanul nem egy ilyen fajtával kezdenék aki még egy felnőtt embert is könnyedén megölhet pillanatok alatt(fizikai ereje és harapásának ereje, gyorsasága alkalmassá teszi erre).
Nem ajánlom a gyerek mellett nem biztos, hogy lesz időtök és kedvetek minden nap 3 órát sétáltatni és ezen felül foglalkozni a kutyával-alapvetően nem a kutyán múlik a kicsi biztonsága de ha hibáztok ti az életveszélyes!
Ha a családba gyerek érkezik a kutyát nem hanyagolhatjátok el az addig kialakított rendszert tartani kell az életében, természetesen a hazaérkezés előtt már érdemes a kicsi szagához szoktatni(pl.az ő használt bébiruhája) és ahhoz, hogy ez a szag csak nyugalmat jelenthet semmi mást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!