Miért kezdett el ugatni? És hogyan érjem el, hogy ne ugasson?
Idióták. Ti nem értelmezitek vagy ha igen is, akkor is rosszul. A csöppnyi, pici kis makkdiónyi agyaddal, vagy agyatokkal azt hiszitek "az összes egy kutya".... Aki azt hiszi, ha ért egy kutyához ismeri az összest....
Kérlek benneteket csak az olvassa el, aki tudja értelmezni! Köszönöm!
Rendkívül jó természetű, nyugodt és kiegyensúlyozott. Szereti a gyerekeket és sosem agresszív. Kiválóan tartható lakásban, sőt rövid orra miatt nem élhet egész évben a kertben. Az orr sajátossága, azon röfögő és prüszkölő hangok, amelyek oly jellemzőek rá. A mopsz igazi családi kutya. Kedves, kiegyensúlyozott és nyugodt. Nem zavarja a szomszédokat, ugyanis CSAK RITKÁN UGAT, de nem bírja a nagy meleget és hideget. Szereti ha többen is vannak, így tud kivel játszani.
A VÉGE AZ ÉRDEKES! HOGY RITKÁN UGAT!!!!! És igen(!) errefelé igen neveletlenek a kutyák, de ebben is úgy okoskodnak az átlagemberek (!), hogy halvány lila fogalmuk sincs arról, hogy ERREFELÉ milyenek a kutyák, gondolják a kutyának az a dolga, hogy ugasson. Igen ám, de egy jól nevelt kutya akkor ugat, ha van oka! Még egy tipikusan házőrzésre tartott is...... SZÖVEGÉRTELMEZÉS bazeg.... -.-"""""" Még mindig kiakaszt.
És igenis én jól értelmeztem a kérdést!Te magyarán a körülötted kutyát tatokat leszóltad ennyi.
Mert ha valaki hagyja ugatni a kutyáját az már nem jó gazda...
És most légy szíves értelmezd az eddigi hozzászólásokat a csöpp kis agyaddal mielőtt ok nélkül sértegetsz.
"Sajnos az utcánk tele van neveletlen, minden sz.ron ugató kutyával. De szó szerint. Szegény kutyákkal nem foglalkoznak abszolút, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy ezt a mi kutyánk hallja és újabban ő is rázendít. Valami tanács?"
Akkor kifejtem hülye gyerek...
Te IGENIS leszóltad a körülötted lévő kutyákat a gazdáikkal együtt!
ÉS hiába tetted oda hogy "de nem is ez a lényeg a mi kutyánk hallja és újabban ő is rázendít. Valami tanács?" akkor is leszóltad őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!