Miért kezdett el ugatni? És hogyan érjem el, hogy ne ugasson?
Figyelt kérdés
Mopsz kutyusom van, erről a fajtáról köztudott, hogy igazán csendes fajta. Sajnos az utcánk tele van neveletlen, minden sz.ron ugató kutyával. De szó szerint. Szegény kutyákkal nem foglalkoznak abszolút, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy ezt a mi kutyánk hallja és újabban ő is rázendít. Valami tanács?2012. jan. 14. 22:57
1/23 anonim válasza:
tegyél rá szájoksarat és kus*olni fog.
2/23 Akiteki válasza:
Sajnos eltanulják. A whippetjeim is csendes kutyák voltak, amíg a szomszéd pulijai nem kezdtek el minden mozgó falevélre ugatni. Válaszolni kell rá. Próbáld meg a legelején elkapni, mikor készülne bekapcsolódni a zenekarba és elterelni a figyelmét. Ha ez megy, akkor kialakíthatsz valami vezényszót és tanulja meg, hogy ha azt kimondod, akkor csendben marad. Persze nem két napos feladat.
3/23 anonim válasza:
vagy köss tengerészcsomót a pofikájára:DDDDDD
4/23 A kérdező kommentje:
ó, hogy rohadj meg első. :)
2012. jan. 14. 23:25
5/23 A kérdező kommentje:
Akiteki köszi, mondasz valamit! :)
2012. jan. 14. 23:26
6/23 anonim válasza:
A kutyák ugatnak, ez tudományosan bizonyított tény.
Aki nem szereti, az tartson halakat.
Kb ennyit tudok hozzátenni.
Szájkosár, szigetelőszalag, akárcsak a "lenevelés", sztem elvetélt ötlet.
Mondjuk én néha poénból vonítok egyet, és arra is válaszolnak kutyák.. XD
Ergo: ez is miattam van.. :)
7/23 anonim válasza:
Vazeg most kapcsolok csak tényleg...
HISZ A KUTYÁK DOLGA AZ HOGY UGASSANAK!!!
mi a bajod nyávogjon vagy röfögjön?b@sszki....
8/23 A kérdező kommentje:
Gyökerek kíméljenek. :) OLVASS B.ZMEG!!! Szövegértelmezés? Hmm? Megy ember???
2012. jan. 14. 23:35
9/23 anonim válasza:
Értelmezem a kérdést és neked az a bajod hogy ha a többi kutya ugat akkor a tied is...
Attól hogy a kutyád depressziós nehogy már a többi is az legyen.
10/23 anonim válasza:
Meg elég érdekes hogy nálatok semelyik kutyával nem foglalkoznak csak te a sajátoddal.
Képzeld az én kutyám is elég sokat ugat pedig sokat törődök vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!