Igaz h a yorki akkor remeg ha ideges?
Figyelt kérdés
Van egy yorkim, 6 hónapos lesz, kislány, és elő szokott nála jönni a remegés de ő ilyen semmitől nem fél típus, tudom h se egészségi, se jellemi baja nincsen, és hallottam ilyet h akkor remegnek ha idegesek. Ez olyan mint pl ha meglát egy kutyát és a kezemben van akkor remeg mint a kocsonya hisztizik és minden áron oda akar menni. Szerintetek azért van mert izgalomba jön?2012. jan. 14. 21:36
1/11 anonim válasza:
Igen.Ezeknél a kicsi fajtáknál előfordul az izgatottság miatti remegés.
Sajnos.
Mert ez egészséges idegrendszerű kutyánál nem fordul elő.
2/11 anonim válasza:
Azért van, mert gyenge az idegrendszere.
3/11 anonim válasza:
Az enyém nem yorki de amikor ugat a többi kutyám, énmeg nem engedem megnézni neki azt amit ugat a többi, akkor nagyon elkezd remegni, idegessé válik. Akkor is remeg, ha az úton sétálunk és meglát egy macskát. Rögtön oda akar menni, de mivel nem engedem elkezd remegni.
4/11 anonim válasza:
Idegrendszeri probléma. Persze, izgalomba jön, de egy egészséges idegrendszerű kutya ettől még nem kezd el remegni.
5/11 anonim válasza:
Miért van a kezedben és miért nem engeded oda idegen kutyához?
Lehet pont ez a baja.
6/11 A kérdező kommentje:
Mert agresszív kutyához aki ugat és morog rá nem engedem oda de ő olyan kis hülye h mindenkihez menne. Ha elengedem, az első dolga h akár ember akár kutya jön odarohan és ugrál fel rá :)
2012. jan. 15. 09:00
7/11 anonim válasza:
Hallottál már olyanról, hogy "póráz"?
8/11 A kérdező kommentje:
Igen.
2012. jan. 15. 19:33
9/11 anonim válasza:
Azért remeg mert stresszel, nincs rendesen szocializálva mert felkapkodod, nem élheti meg az ösztöneit. Ha jön egy másik kutya engedd oda, a kutyák pórázon vannak nem történhet baj, figyelitek a reakciókat ha az egyik agresszíven viselkedik tovább sétálsz, de azzal hogy felkapod nagyon is ártasz a kutyádnak.
10/11 A kérdező kommentje:
Én falusi vagyok itt hatalm,as testű szocializálatlan kutyákat visznek az erdőbe sétáltatni akik ugatnak morognak rá és széttépnék azonnal, Biztos h nem fogom odaengedni akkor inkább remegjen.
2012. jan. 16. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!