Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Igaz h a yorki akkor remeg ha...

Igaz h a yorki akkor remeg ha ideges?

Figyelt kérdés
Van egy yorkim, 6 hónapos lesz, kislány, és elő szokott nála jönni a remegés de ő ilyen semmitől nem fél típus, tudom h se egészségi, se jellemi baja nincsen, és hallottam ilyet h akkor remegnek ha idegesek. Ez olyan mint pl ha meglát egy kutyát és a kezemben van akkor remeg mint a kocsonya hisztizik és minden áron oda akar menni. Szerintetek azért van mert izgalomba jön?
2012. jan. 14. 21:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen.Ezeknél a kicsi fajtáknál előfordul az izgatottság miatti remegés.

Sajnos.

Mert ez egészséges idegrendszerű kutyánál nem fordul elő.

2012. jan. 14. 21:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért van, mert gyenge az idegrendszere.
2012. jan. 14. 21:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Az enyém nem yorki de amikor ugat a többi kutyám, énmeg nem engedem megnézni neki azt amit ugat a többi, akkor nagyon elkezd remegni, idegessé válik. Akkor is remeg, ha az úton sétálunk és meglát egy macskát. Rögtön oda akar menni, de mivel nem engedem elkezd remegni.
2012. jan. 14. 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Idegrendszeri probléma. Persze, izgalomba jön, de egy egészséges idegrendszerű kutya ettől még nem kezd el remegni.
2012. jan. 14. 22:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Miért van a kezedben és miért nem engeded oda idegen kutyához?

Lehet pont ez a baja.

2012. jan. 14. 23:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Mert agresszív kutyához aki ugat és morog rá nem engedem oda de ő olyan kis hülye h mindenkihez menne. Ha elengedem, az első dolga h akár ember akár kutya jön odarohan és ugrál fel rá :)
2012. jan. 15. 09:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Hallottál már olyanról, hogy "póráz"?
2012. jan. 15. 17:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen.
2012. jan. 15. 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért remeg mert stresszel, nincs rendesen szocializálva mert felkapkodod, nem élheti meg az ösztöneit. Ha jön egy másik kutya engedd oda, a kutyák pórázon vannak nem történhet baj, figyelitek a reakciókat ha az egyik agresszíven viselkedik tovább sétálsz, de azzal hogy felkapod nagyon is ártasz a kutyádnak.
2012. jan. 16. 09:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Én falusi vagyok itt hatalm,as testű szocializálatlan kutyákat visznek az erdőbe sétáltatni akik ugatnak morognak rá és széttépnék azonnal, Biztos h nem fogom odaengedni akkor inkább remegjen.
2012. jan. 16. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!