Kutyám remeg erősen liheg és keresi a hideg helyeket Mi ez? Azt mondják láz vagy epilepszia
1) Tudom, hogy ideges vagy, de próbálj mondatokban fogalmazni.
2) Állatorvost kérdezz, van ügyelet, van telefon. A mi kutyánk mondjuk akkor produkált hasonlókat (lihegés, sok ivás, hideg hely keresése), amikor megmérgezték, úgyhogy a helyedben nem várnék ezzel túl sokat.
Milyen orvoshoz jársz?
Pesti vagy? Mert akkor az állatorvosi egyetem rendelője lenne a legjobb és hosszú évek óta oda viszem az állataimat és meg vagyok velük elégedve. Úgy emlékszem hátul az udvarban van sürgősségi ügyelet.
Csak oda NE !!!!
Mikor csinál ilyent a kiskutya?Ha nyugalomban van, vagy mozgás után? Hányszor adsz neki enni?
Akitől vetted, nem tud tanácsot adni? Hiszen ő ismeri a kicsi szüleit.
Simán nyugalmi állapotban is rájön de volt már olyan is,hogy másik kiskutyával kátszott és akkor jött rá.
Egy nap 2x reggel este egy kis tápot egy kis virslivel.Az 2 testvérével együtt hozta fel vidékről az akitől vettük szóval nem tudunk sokat a szüliről törskönyv nélkül van de lenne neki csak a törzsv ugy +pénz köszi a válaszdat
A szülei törzskönyvesek, de neki nincs, mert az plusz pénz lett volna? Az illető személyesen hozta fel Nektek?
Tehát egy mezei szaporítóról van szó, aki jól átvert Titeket. De ez most már nem lényeges.
Szerintem ennek semmi köze az epilepsziához. Nekem inkább idegi-, vagy szívproblémának tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!