A kutyák torka nem fájdul meg ha isszák a hideg vizet ilyenkor? Az udvaron tartjuk a kutyit és a vizét is mindig.
Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 21:21
1/3 anonim válasza:
De. Vannak érzékenyebb kutyák, akik hajlamosabbak rá, egy csomónak egész életében nincs gondja a torkával, de télen egy csomó köhögős kutyával találkozni aki hideg vizet iszik és/vagy eszi a havat.
Ha meleg (nem forró) vizet teszel ki neki egy szélvédett zugba, és naponta többször cseréled, megelőzhető a probléma.
2/3 anonim válasza:
Ez már nekem is eszembe jutott. Én mindig igyekszem kicserélni a vizét, de nem egyszer látom reggelente, hogy feltörte a jeget és úgy ivott, vagy a jeges folyóból iszik, eszi a havat, miközben a rohangálástól fel van hevülve, vagy szintén rohangálás után issza a jeges vizet. Nekem már a látványtól is megfájdul a torkom, neki meg semmi baja.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Bordeaux-i dog, szuka, négyéves a miénk. Ilyenkor télen ha befagyott a vize (ha nem), minden reggel meleg vízzel töltjük fel az edénykéjét. Ilyenkor nem iszik sokat, elég naponta egyszer, reggel megismételni.
A havat is megeszi ha úgy van. :)
2011. dec. 19. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!