Ilyen ügyben mégis mit lehetne tenni?
Mond meg a hugod pasijánk, hogy ez nem állatkert vigye a kutyát az ő anyjához vagy ahova akarja. Ne nektek kelljen rá vigyázni, meg etetni. Vagy mond meg neki hogy vagy ő marad vagy a kutya...
Jobb ötletem nincs, bocsi.
Szia!:)
Nekem 6 kutyám van, és nálunk 2 lehetne.
Kiképző vagyok, a kutyákkal az ég világon semmilyen probléma nincs.
Mégis feljelentett egy kedves ember, mert "mi az, hogy itt ennyi kutya van"...
Beidéztek.
Enyhén voltam csak ideges...
Kiderült, hogy a nő, aki döntött az ügyemben szintén nagy kutyás, de megmérgezték a rotiját...
Szerencsére így átérezte a helyzetem, és megmutatta a kiskaput:
Kérvényt kellett benyújtanom a polgármesternek a 6 kutya tartására.
A polgármester valójában soha nem olvassa el ezeket a leveleket, a nő pedig így fel tudott menteni.
A kérvényben legyen benne, hogy hogy tartjátok a kutyákat, pórázon sétáltatjátok, stb...
Így 3 évre legális lesz az állattaratás.
Persze a srác helyében én minimum előbb megbeszélem ezt a családdal, akinek a házában élek, de hát mindegy...
Amúgy meg mondd meg a srácnak, hogy oké, ha viszik a kutyákat, akkor az ő két kutyáját fogják vinni.
(De nyilván ezt a kutyák miatt nem akarjátok.)
Valóban lehet kérvényt is benyújtani, akkor általában engedélyezik.
Viszont addig megmondhatod a húgodnak és a barátjának, hogy mivel miattuk a plusz két kutya, ha megbüntetnek, azt nekik kell kifizetni.
Amúgy azt hiszem, a büntetést fejenként róják ki a kutyákra...
Tehát ha 50.000 1 kutya, 100.000 a kettő.
Én nem várnám meg a büntit...
(és még nem is ez lenne a legnagyobb bajom, hanem hogy elviszik a kutyáimat!) (a "kisregényes" voltam.)
Egy egyszerű kérvény megoldja az életeteket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!