Melyik az a kutyafajta ami M. o-on nincs túltenyésztve, de mégis nagyon jo idegrendszerű állománybol tudunk válogatni?
Kicsit közelebbit mondhatnál róla.
Milyen célra? Társasági, ÖV vagy mire szeretnéd?
Mennyi mozgást biztosítanál neki?
Méretileg mi az elképzelés?
:)
Nekem bullmasztiffom van, ő nagytestű :) Ha tenyésztőtől vásárolod, nem fogsz csalódni az idegrendszerét, jellemét illetően :) és ő nem is a túltenyésztett kategória.
Örző-védő kutya, ez a vérében van, de manapság (akárcsak mi is) sokan családi kutyaként tartják :)
Leonbergi!:)
nagyon aranyos, jó házőrző de egyébként tünemény, szófogadó, nyugodtsága irigylésre méltó (bár vannak kivételek) ja és ezt nem is tudják róla, a szőre.. öö hogyis hívják? az a lényeg, hogy aki allergiás a kutyaszőrre, az is tarthatja mert antiallergén a szőre. és én is allergiás vagyok a kutyaszőrre, de amikor egy ismerősömnél aludtam akinek ilyen kutyája van, nem jött elő az allergiám. :)
nézz utána a neten a fajtának:) csak ajánlani tudom:P
A túltenyésztés szónak nincs értelme. Tenyésztés= egy fajta nemesítése, jobbítása, ezt nem lehet túl csinálni.
Bármilyen fajta kutyát veszel, tudsz találni olyan tenyésztőt, aki egészségügyi szűréseket és munkaképességet (idegrendszert) is komolyan vesz.
ausztrál juhászkutya? De szerintem normális kennelből majdnem mindegy melyik fajtát választod. Normális tenyésztők figyelnek a karakterre és az egészségre is a küllem mellett.
Egyébként a "túltenyésztés" szónak tényleg nincs értelme...inkább alul tenyésztésnek lehetne nevezni.. ilyen köznapi néven "túltenyésztett" kutyákat szaporítók szoktak árulni...köze nincs a tenyésztéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!