Tart valaki Field-trial labradort? (bővebben lent)
Ha igen, mik a tapasztalatok vele kapcsolatban, milyen a természete, miben különbözik az eredeti labitól? Kutyusunkat menhelyről hoztuk, egy hosszú és bonyolult véletlen folytán kiderült, hogy elvileg Field-trial vérvonalból származó labrador. Keresgettem képeket ezekről a kutyákról, és valóban hihetetlen a hasonlóság, bár törzskönyv és a szülők ismerete nélkül csak tapogatózunk. Egyébként gyönyörű kutya, ha keverék, sem érdekel, mert nagyon okos, és szeretetreméltó. Most áprilisban letettük a BH1-es vizsgát. Ha valakinek van kapcsolata ilyen kutyákkal, kérem, írjon!
Képek róla:
Az enyém csupán munka típusú. Itt egy kép róla - standard beállítású sajnos nincs. Ez a legjobb ahol úgy látszik is az alakja.
De van ismerősöm, akinek Kökény Ritától van field trial labija. Sokkal vékonyabbak, vizslaszerűbbek (nekem jobban tetszenek) és agyban sokkal pörgősebbek, több munkát igényelnek, de cserébe kitünő társai egy vadásznak.
Viszont nem szeretnélek megbántani - remélem nem veszed annak - de a te kutyusod nem labi. :o( A szőre szálkásszerűnek, sprődnek néz ki és hosszabb, hullámosabb mint egy labijé. A fültűzése is alacsonyabban van és a farka sem az a vidrafarok.
Viszont nekem a kiállása nagyon tetszik. Agyban milyen? Dolgozni fogtok vele? Gratulálok a BH vizsgához!
Én nem értek egyet az első hozzászólóva!Persze az tisztán látszik, hogy nem fajtatiszta Labi, de én észre veszek benne hasonlóságot! Nekünk Labink van és néhány képen egész olyan a nézése mint Diginek!
Szép kutyus!Üdv!
Megint én vagyok!:)
Most néztem meg a 4. képet!Igaz, a farka nem vidra, de a beállása meg a mellkasa dettó Digi! Tuti van benne, meg a színe is hasonlít a világos változatokéra!
Hát .. szerintem ő nem field-trial labrador ... a munka vérvonalban megengedett némi szőrminőség különbség, de azért drótszőr-szerű nem lehet ...
Szerintem labikeverék, de attől még egy nagyon szép darab :)
Jólvan, akkor csak nem gondoltam hülyeséget :)
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy milyen, keverék vagy nem, tőlem akár afgán agár- törpetacskó keverék is lehet, de akkor is ő a legjobb kutyám, ami eddigi életemben volt. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!