Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem hagyja abba a pisit?

Miért nem hagyja abba a pisit?

Figyelt kérdés
2 hete van nálam a kölyök kutyusom és eddig mikor a lakásban kezdett pisilni, akkor hangosan rászóltam és általában elég volt, hogy abbahagyja. Aztán pár nap után már ez nem volt elég, úgyhogy fel is kaptam hozzá és akkor abbahagyta. Most már hiába szólok, vagy hiába kapom fel, már az is előfordult, hogy picit a fenekére csaptam, de semmi sem segít, folytatja a pisit akkor is ha felveszem.:S Miért lehet ez?
2012. jan. 9. 09:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ja és a haragudj rövid u!:)
2012. jan. 9. 10:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Értjük, hogy mi a gondod. Az, hogy a kutyád bepisil, hiába kapod fel, folytatja.

Hogy miért folytatja? Mert nem bírja tovább, eddig bírta, elért ahhoz a ponthoz, hogy már minimálisan se tudja visszatartani! 1 hete valószínű, hogy nem volt annyira tele még a hólyagja, vissza tudta valamennyire tartani, ott inkább azzal lehetett a gond, hogy nem tudta hova kéne pisilnie. Most már tudja, de nem viszed ki időben.

Jó pár alkalommal elcsesztem én is, de tudtam, hogy az én hibám.

Ha továbbra is rácsapsz a fenekére, azt éred el, hogy ne pisiljen a jelenlétedben - ott lent se.

2012. jan. 9. 10:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Itasd kétóránként. Csak 2 óránként teszed le neki a vízestalját, hogy igyon utána fél órára rá leviszed sétálni és megjutalmazod.
2012. jan. 9. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!