Miért nyalja a kutyám a pisit?
A Kan kutyám állandóan a szukák pisiét nyalja már nagyon idegesít ... rászólok és megütöm egy kicsit a fenekét (mielőtt mindenki írná h veréssel nem fegyelmezünk nem fáj a kutyának mivel kicsit ütök)amikor már megyek felé tudja h nem szabad de akkor sem hagyja abba ...
Hogyan szoktathatnám le róla ?
Félek hogy elkap valamit egy beteg kutyustól..
Teljesen nem tudod leszoktatni. Én hosszú pórázon engedtem el fiatal korában, és amikor nyalakodott mondtam neki ,,mit csinálsz" , és rántottam rajta egyet.
Ma már elég csak rászólni és abba hagyja.
Szia!
Az én kan kutyusom is dettó ugyanezt csinálja. Nagy franc mert tudja hogy rosszat csinál és nagyon mérges leszek rá, mégis állandóan odaránt pórázostól. Aztán persze rákiáltok, odalépek, nnna akkor mindjárt futna is el onnan.
Igazából mi már sokféle fegyelmezési módszerrel próbálkoztunk/unk de nem válik be semmi. Ösztön.
És sajnos be is nyalt sokszor vírust emiatt. Sokszor hordom állatorvoshoz injekciókúrára.
Ha úgy látod bágyadt, nem eszik, hányik, hasmenéses a kakija rögtön vidd dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!