Miért nem hagyja abba a pisit?
Írtam én egy szóval is, hogy nem viszem le sétálni?:O 2 óránként megyünk le és ezek a bepisilések 2 séta között történnek. Nem hiszem, hogy 2 óráig nem tudja visszatartani. Lent is szokott már pisilni egyébként és nem szoktam állandóan csapkodni, azt írtam, hogy előfordult (1-2 alkalomról beszélünk) és az is csak akkor, amikor már végképp nem hagyta abba a pisit akkor sem, ha rászóltam többször.
Panelban lakunk és nem ugyanaz, mikor fél perc alatt kiengedem az udvarra. Már szerintem azt is érti, hogy akkor öltözök, amikor megyünk ki pisilni, mert olyankor mindig ott vár az ajtóban. Legtöbb esetben addig pisil be amíg készülök, bármennyire sietek. Ezelőtt ilyenkor felvettem ölbe, mert akkor nem pisil rám és csak kint tettem le, de azt sem akarom, hogy azt szokja meg, hogy csak akkor nem pisil be, ha ölbe veszem. Ja és amúgy ha az ölemben nem pisil be, akkor nem hiszem, hogy nem tudja tartani.
Ne haragúdj, de mit nem értesz azon, hogy nem tudja szabályozni a pisit?
Szerinted egy csecsemő képes rá, csak direkt pisil be a pelenkába? Ez kb. ugyanez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!