Foglalkoztok rendszeresen a kutyáitokkal a napi sétán kívül?
10:42
2 éves gyerekem van, egy háztartásban élek az édesanyámmal, aki nyugdíjas részmunkaidőben dolgozom. A barátaim is "teljes" életet élnek... A kutya a kikapcsolódásunk a mókuskerékben.
Nem kell magyarázni a bizonyítványt, nincs kedved vele rendszeresen foglalkozni, mert jobban szeretsz magaddal. Sok ilyen ember van, nem kell megijedni...
Csak ne hidd azt, hogy ahol te energiáid véget érnek, ott mindenki másé is. :P
Előtted szóló voltam
17:43
Bocsi, hogy offollak, de azt írod:
"Az egyetlen nap amikor "nincs dolgom" a vasárnap, de akkorra sűrítek minden más programot, mint pl.: bevásárlás, ban, posta, ügyintézés, ...stb"
LOL vasárnap mióta vannak nyitva a bankok??? :D Én Budapesten lakom, de nem tudok olyan bankról, amelyik vasárnap is nyitva lenne. :D Postáról sem. :D
Szégyen, nem szégyen, bevallom, nem vagyok pláza cica, sőt mi több, undorodom az összes plázától és nagy ívben kikerülöm... :)
Amúgy meg, egy pláza cicának nem kutyát kéne választania kiegészítőnek, hanem sálat, táskát vagy karkötőt, arra nem kell időt szakítani, nem kell szocializálni, nem igényel olyan jellegű törődést, mint egy kutya. És jobban is lehet villogni egy márkás aranykarkötővel, mint egy kutyával.
Mindegy. Mint írtam, nem off szándék volt, nem tudom, Te pláza cica vagy-e és nem is érdekel. Én csak a véleményem írom, ha már megkérdezte a Kérdező. A véleményem pedig az, és ezt saját magamról tudom, hogy arra van időm, amire akarom, hogy legyen. Ha annyit tanulnék és dolgoznék, hogy másra már tényleg nem maradna időm és inkább mondom így: energiám, akkor nem tartanék kutyát, mert mindegy, hogy az a kutya beteg vagy öreg vagy bármi, a törődésre akkor is szüksége van, a szocializációra, stb. Mindegy, milyen fajta, nem kell agiltízni mindenkinek, nem kell magas szintre képezni, de egy kutyának, legyen az palota pincsi vagy mudi vagy bármi, NEM ELÉG NAPI 3-SZOR 5 PERC SÉTA!!!
Mi sem lennénk boldogok, ha az életünk annyiból állna, hogy "utyu-putyu de aranyos, jól van, most kiszaladunk vécézni, jól van most kéregethetsz az asztalnál, nesze egy kis falatka" stb. A kutya is élőlény, akinek szöksége van sok egyéb másra is ezeken kívül, akár csak egy kisgyermeknek.
Szerintem a kérdező erre volt kíváncsi, hogy vajon hány ember veszi komolyan a kutyája igényeit és hány ember tartja csak úgy, szobadísznek.
Aztán lehet, hogy tévedtem, hát akkor ez van. :)
Lehet, nem vagy pláza cica, de agyad kábé annyi van csak, a stílusból következtetve. :)
Azt gondolom, én normális hangnemben válaszoltam, eddig. Többet nem is fogok, mert nem szeretném az oldal színvonalát tovább rontani értelmetlen vitákkal, szerintem a kérdező sem erre kíváncsi. De ha gondolod, privátban folytathatjuk a szájtépést, nem hiszem, hogy erre ország, világ kíváncsi. :)
Kutyázni nincs időd, mint ahogy semmi másra, ahhoz képest majdnem egész nap itt írogatod a válaszaidat... :)
Na jó, szervusz, én mentem kutyázni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!