Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát válasszak?

Milyen kutyát válasszak?

Figyelt kérdés
Én már gyakorlott kutyás vagyok. Volt már keverékem meg fajtatiszta nagytestű kutyám. A nagyim amíg kertesházba élt mindig volt Német Juhásza. Most viszont Emeletesházban él. Én hétköznap vele vagyok. Az a gond hogy fáj a keze ezért olyan fajta kéne ami nem húz ha megtanítják neki a lábhozt. Emellet tűrje azt hogy a negyedik emeleten lakna. Vinnénk kutyasuliba is. Milyen kutyafajtát ajánlanátok? Lehet akár nagyobb testű is.
2012. jan. 3. 19:17
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. jan. 3. 22:26
 22/27 A kérdező kommentje:
Sajnos amelyik megtetszet annak már van gazdajelöltje. Így ez nem megy.
2012. jan. 3. 22:40
 23/27 A kérdező kommentje:
Akinek még van valami javaslata az írjon és az eddig említettekre is ha valaki tud megbízható tenyésztőt vagy fajtamentőt.
2012. jan. 3. 22:42
 24/27 anonim ***** válasza:
Szia! Én írtam a mudimentőket. Csibe nem olyan hebrencs, mint egy átlag mudi, lakásban is tud viselkedni, ha jól tudom. Nagyon értelmes, okos, engedelmes. Nem akarok a tacskók ellen beszélni, de a tacsi nagyon makacs fajta, következetes nevelést igényel, könnyen az ember fejére nőnek. Legtöbbször nagymamáknál lehet látni agresszív, póráz végén őrjöngő tacskókat... A lépcsőzést sem bírják. Hajlamosak a bénulásra. Csibe egészséges, alázatos, minden embert és állatot szeret (a hölgy, akinél van, macskát, vietnámi malacot és kacsát is tart), egy ideális társ, csak azért nem kell senkinek, mert nem áll a füle... Az ideiglenes befogadóját Bíróné Cseh Évának hívják, nyugdíjas, egész nap fel lehet hívni, nagyon barátságos és kedves. Itt a száma: +36204824474
2012. jan. 4. 11:03
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Nekem is nagyon szimpi Csibe.
2012. jan. 4. 16:48
 26/27 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! Csak mondd el a befogadójának a terveid, a szállításban már tudnak segíteni, a távolság ne legyen akadály! Vele jókat lehet labdázni is, szórakoztató, vicces kutyus. És olyan jó puha, csigás szőre van! :) A mudik szőre amúgy öntisztuló, ha nagyon piszkos, sáros is, száradás tán megrázza magát és már tiszta is... Perce célszerű ezt a műveletet a szabadban végeznie :D
2012. jan. 4. 17:22
 27/27 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszi
2012. jan. 4. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!