Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 8 kilós a yorkie kutyám....

8 kilós a yorkie kutyám. Megnéznétek róla a képet?

Figyelt kérdés

Én tettem fel pár napja a kérdést hogy normális-e hogy tk-s yorkiem 8 kiló, kértétek rakjak fel képet, raktam is, de már senki nem olvassa azt a topicot, így nyitottam újat.

Itt van egy kép Benjiről. [link]

Kennelnevet inkább nem írnék, de rajta van ezen az oldalon ahonnan vettem: [link]

Nem tenyésztésre vettem, és nem szeretnék pénzt visszakapni, mert szeretem így ahogy van, csak egyszerűen nem értem hogy lett 8 kilós...

2009. máj. 22. 13:02
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Igen, tuti hogy 8 kiló, egész pontosan 8.1, az orvos mérlege is azt mutatja, és itthon is ha ölbe vesszük és úgy méretszkedünk meg akkor ennyi jön ki.

Akkor biztos genetika, végülis nem bánom, mert ez a kedves kis természetén egyáltalán nem változtat:)

2009. máj. 22. 15:01
 22/30 A kérdező kommentje:
Ja, a doki nem mondott semmit, csak azt hogy nem kövér, és egészséges.
2009. máj. 22. 15:03
 23/30 anonim ***** válasza:
Amugy szerintem jobban hasonlit a Silky terrier-re a kutyád mint a yorkshire-ra.Nézd meg.
2009. máj. 23. 10:45
 24/30 anonim ***** válasza:
Megint én. Amugy a Silky terrier lehet 8 kilós is. Szóval szerintem inkább rá hasinlit. De nagyon aranyos.
2009. máj. 23. 10:47
 25/30 anonim ***** válasza:
28%

Csak azt nem tudom ilyenkor hol vannak ennek az oldalnak az önjelölt kutyatenyésztős kisbírói? Mert mindenkit szidnak aki háztól vesz kutyát, minden kutyát porig szidnak amelyiknek nincs törzskönyve, önmagukat és tenyésztő társaikat pedig a magasba magasztalják, hogy mindenki tenyésztőtől vásároljon, mert az a kutya nem beteg, nem génhibás, tökéletes, meg garanciás, meg akármi.

Most hol vannak? Miért nem szólnak hozzá ehhez a kérdéshez? Sérti az önérzetüket vagy mi? Elhiszem ilyenkor jobb is csöndben maradni. pff.

2009. máj. 24. 14:49
 26/30 A kérdező kommentje:
14.49: Te hülye vagy:D
2009. máj. 24. 15:03
 27/30 anonim ***** válasza:
65%
Én éppen azért kértem kennelnevet, hogy tudjuk kitől van. Ha olyan idióta kifogással hárította el a kérdezőt, hogy a "yorkie-k valamikor régen 8 kilósak voltak", akkor az nem tenyésztő, akkor se ha történetesen papírokkal adja a kutyát.
2009. máj. 24. 19:13
 28/30 anonim ***** válasza:
sztem aranyos. mint egy buckalakó... :))
2009. máj. 24. 20:13
 29/30 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Május 5-én volt 1 éves.

Itt van egy kölyökkori kép róla, ezen 10 hetes.

[link]

A

ezen a képen kb hány kiló volt?

enyém 4 hónapos 1.kg:)) 14 cm magaságra

2010. jan. 30. 16:46
 30/30 anonim válasza:
De kaki hogy nem látszik nekem a kép.pedig én kapásbol rá vágtam volna hogy yorki vagy nem.nekem is az van.mi netröl vettük.és házhoz hozta egy ember.
2010. aug. 23. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!