8 kilós a yorkie kutyám. Megnéznétek róla a képet?
Én tettem fel pár napja a kérdést hogy normális-e hogy tk-s yorkiem 8 kiló, kértétek rakjak fel képet, raktam is, de már senki nem olvassa azt a topicot, így nyitottam újat.
Itt van egy kép Benjiről. [link]
Kennelnevet inkább nem írnék, de rajta van ezen az oldalon ahonnan vettem: [link]
Nem tenyésztésre vettem, és nem szeretnék pénzt visszakapni, mert szeretem így ahogy van, csak egyszerűen nem értem hogy lett 8 kilós...
Nagyon gyönyörű a kutyusod!
Én is valami ilyesmit szerettem volna:(
A szőrét kb 3 hónapja vágattam le először, addig olyan 5 centis volt kb, tehát egyáltalán nem hosszú:(
Hát a kiskori képén teljesen yorkinak néz ki. Az enyém is ilyen volt. Arra azért kiváncsi lennék hogy a szőre miért nem nőtt meg. Az a baj hogy én meg már nem is emlékszem hogy az enyémnek mennyi idős korára nőtt meg hosszúra. És tuti hogy 8 kg? Én az enyémet nem mérettem soha de szerintem olyan 3 kg lehet. Az orvos mit mondott? Nem mondta hogy esetleg valami...Nem tudom mi. Hát sajnálom hogy nem olyan lett mint amilyet szerettél volna de biztos hogy ő is sok örömöt okoz neked!!! És ez a legfontosabb.
Most gondolkozom a második kutyámon /ami még nincs/ de most már tudom hogy ugyanattól a tenyésztőtöl fogom venni akitől az elsőt.
Én arra tippelnék, hogy a genetika és a természet "bánt el" veletek.
Én ismerek egy hosszúszőrű magyar vizslát - régen a fajta kitenyésztésénél ír szettert is használtak. Visszaütött egy olyan gén. Ezzel nem tudsz mit csinálni. A természetet még egy nagyon jó tenyésztő sem tudja befolyásolni.
(személyes vélemény; nekem a Te kutyusod jobban tetszik, mint az átlag yorki :o))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!