Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 8 kilós a yorkie kutyám....

8 kilós a yorkie kutyám. Megnéznétek róla a képet?

Figyelt kérdés

Én tettem fel pár napja a kérdést hogy normális-e hogy tk-s yorkiem 8 kiló, kértétek rakjak fel képet, raktam is, de már senki nem olvassa azt a topicot, így nyitottam újat.

Itt van egy kép Benjiről. [link]

Kennelnevet inkább nem írnék, de rajta van ezen az oldalon ahonnan vettem: [link]

Nem tenyésztésre vettem, és nem szeretnék pénzt visszakapni, mert szeretem így ahogy van, csak egyszerűen nem értem hogy lett 8 kilós...

2009. máj. 22. 13:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
[link] szerintem most jó lessz. Itt nincs meg nyírva az enyém de ha ez sikerült akor teszek fel olyat is. Az is lehet hogy nem jó kozmetikushoz hordod és azért nem néz ki annak ami. Amúgy nagyon édi.
2009. máj. 22. 13:51
 12/30 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ezeken a képeken meg van nyírva. Copffal és anélkül is. Ha a tiédnek is megnő alapból hosszúra a szőre akkor yorki. Ez az én véleményem.

2009. máj. 22. 13:58
 13/30 anonim ***** válasza:
[link] itt cofp nélkül
2009. máj. 22. 14:00
 14/30 A kérdező kommentje:

Nagyon gyönyörű a kutyusod!

Én is valami ilyesmit szerettem volna:(

A szőrét kb 3 hónapja vágattam le először, addig olyan 5 centis volt kb, tehát egyáltalán nem hosszú:(

2009. máj. 22. 14:29
 15/30 anonim ***** válasza:
És mennyi idős?
2009. máj. 22. 14:31
 16/30 anonim ***** válasza:
Kölyök képed nincs róla?
2009. máj. 22. 14:31
 17/30 anonim ***** válasza:
Ja és köszi a dícséretet. Attól függetlenül hogy milyen én is ugyanúgy szeretném.
2009. máj. 22. 14:32
 18/30 A kérdező kommentje:

Május 5-én volt 1 éves.

Itt van egy kölyökkori kép róla, ezen 10 hetes.

[link]

2009. máj. 22. 14:36
 19/30 anonim ***** válasza:

Hát a kiskori képén teljesen yorkinak néz ki. Az enyém is ilyen volt. Arra azért kiváncsi lennék hogy a szőre miért nem nőtt meg. Az a baj hogy én meg már nem is emlékszem hogy az enyémnek mennyi idős korára nőtt meg hosszúra. És tuti hogy 8 kg? Én az enyémet nem mérettem soha de szerintem olyan 3 kg lehet. Az orvos mit mondott? Nem mondta hogy esetleg valami...Nem tudom mi. Hát sajnálom hogy nem olyan lett mint amilyet szerettél volna de biztos hogy ő is sok örömöt okoz neked!!! És ez a legfontosabb.

Most gondolkozom a második kutyámon /ami még nincs/ de most már tudom hogy ugyanattól a tenyésztőtöl fogom venni akitől az elsőt.

2009. máj. 22. 14:41
 20/30 anonim ***** válasza:

Én arra tippelnék, hogy a genetika és a természet "bánt el" veletek.

Én ismerek egy hosszúszőrű magyar vizslát - régen a fajta kitenyésztésénél ír szettert is használtak. Visszaütött egy olyan gén. Ezzel nem tudsz mit csinálni. A természetet még egy nagyon jó tenyésztő sem tudja befolyásolni.

(személyes vélemény; nekem a Te kutyusod jobban tetszik, mint az átlag yorki :o))

2009. máj. 22. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!