Bocsánat, hogy megint írok, de úgy érzem muszáj. Szerintetek fogom még őket valaha is látni?
Plakátoltam, kerestem őket, de nincsenek meg. Minden nap elmegyek 20 percre keresni őket, de nem ... Rendőrségre anyu nem akar menni, mert szerinte előfognak kerülni.
Egyébként szerintetek hol vanank? Valaki megtartotta? Vagy ellopták ? Ötlet ?
Egy nő szerint valaki berakta őket egy autóba.
2 kutya tűnt el http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2510603-elszo..
Nekem egyszer 2 hónap után került elő az uszkárom! Én is plakátoltam, még menhelyekre, állatorvosokhoz is vittem belőle, hogy rakják ki.
Becsöngettem a fél városba, hogy látták-e, esetleg befogadták-e, ha igen, akkor 50.000 ft készpénzt adok érte...
Semmi nem jött be... Aztán egyik este nyüszítést hallottam, kimentem a kapuhoz és ott volt :) Szőre alig volt, tiszta olaj volt, alig élt szegénykém, csont sovány volt. Azonnal rohanás dokihoz, egy csomó csontja zúzódott, eltört.. De rendbe jött!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!