Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi is az a klikker? Nem tudok...

Mi is az a klikker? Nem tudok róla értelmes információkat szerezni. Hogyan használ? Hogy kell használni?

Figyelt kérdés
Mi az?
2011. dec. 29. 14:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi? Áramütés? Ne olyantól érdeklődj légyszi aki nem is ért hozzá! Ez egy teljesen közömbös jel a kutyának, a jutalomfalat teszi számára pozitívvá.

A hagyományos kiképzés pedig azt jelenti, hogy ráerőszakolod a kutyára az akaratodat: fektetés-leszorítod a földre, ültetés-lenyomod a fenekét, stb.

A klikkerrel ő akar dolgozni.

Egy példa: amikor előveszem a klikkert és megcsörgetem a kutyám teljes extázisba kerül tőle, annyira boldog. Ott áll (szabadon!) mellettem és alig várja, hogy csinálhasson már végre valamit. Imád dolgozni a klikkerrel! És nem kényszernek érzi.

2012. jan. 2. 14:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Miii?! Áramütést?! O.O Ezt egy állatorvos mondta? Anyám...

Az az elektromos nyakörv, ami negatív viselkedés (pl. ha nem jön a hívásra) esetén ad egy fájdalmas áramütést a kutyának. Érthetően nem szívesen használja a legtöbb kutyás...

A klikker egy kis műanyag cucc, amin ha megnyomod a gombot, az egy kattanó hangot ad. Olyat, mint a számítógépes egér gombja, csak jóval hangosabbat, élesebbet. Nézd meg ezt a videót, nem muszáj érteni az angol szöveget, a lényeget már leírtuk. :)

2012. jan. 2. 16:43
 13/16 anonim ***** válasza:
A link persze miért is ne maradt volna le... http://www.youtube.com/watch?v=amv823csIrw&feature=related
2012. jan. 2. 16:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Az állatorvos ne magyarázzon bele olyasmibe, amihez nem ért. Te meg most már TÉNYLEG olvasd el azt a szájbatekert klikker.hu-t, és ne az innen-onnan hallott marhaságokból ítélj. Vagy marha gyorsan fejezd abba a trollkodást.
2012. jan. 2. 20:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta és én teljes mértékben bízok benne, mert ő az állatorvosi kamara elnöke.És nem akárkik kapják meg ezt a szintű elismerést. Tehát BÁRKI BÁRMIT mond én hiszek neki...
2012. ápr. 26. 16:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Ellőttem író válaszolónak üzenem: azt hiszek el amit csak akarok, és annak akinek csak akarok!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. ápr. 26. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!