Mire jó a DUPLA klikker?
Na látod ezek a nehéz kérdések :))) Ott még nem tartok, hogy átgrálósat tanítsak nekik, de olyat igen, hogy két oldalra kiültetem őket, és az egyiket hívom, a másik marad, a másikat hívom az egyik marad, egyiket fektetem, másik marad ülve, stb. Rohadt nehéz egyértelműnek lenni, gondolj bele milyen erős inger az egyiknek, hogy hívom a másikat, tehát mindkettőnek kell a megerősítés. Vagy ami még nehezebb: lábnál követés úgy, hogy ketten vannak, és itt meg ugye pont változó, hogy mikor ki kapja a klikket, és még nézni se tudok olyan egyértelműen rájuk.
Úgy tudunk gyakorolni persze, hogy az egyik helyben marad, meg úgy is hogy nem marad helyben, hanem "ez az én dolgom" alapon elzavarom onnan, aztán csere.
Ott a nehézség ahol egyszerre dolgozik a kettő, lehet erre ki kéne póbálni a dupla klikkert - bár akkor meg a nyomogatás a nehéz.
Már nagyon várom, hogy valaki vegye a fáradtságot, és megírja a hogyan klikkerezzünk több kutyával könyvet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!