A par honapos kiskutya beleivott a felmosovizbe, mit tudok tenni? Lesz baja?
Ha a sajat kutyam lenne, termeszetesen azonnal rohannek vele az allatorvoshoz, de nem az en kutyam, es nem otthon vagyok, hanem egy vendeg csaladnal, szoval nincs beleszolasom igazan a kutyaval kapcsolatban. Kb fel oraja tortent, nincs semmi baja lathatoan, elenk, jatszik, eszik, iszik. Amint lattam, hogy issza azt a vizet, elvettem elole. Adtam neki vizet -nem tudom mennyire volt nagy hulyeseg- aztan itattam vele tejet, meg adtam neki kenyeret (ugy emlekszem ez felszivja a mergeket) meg sajtot, mert az is tejtermek ugye. Nem tudom, hogy rossz volt e, hogy ezeket adtam neki (tudom, hogy a tejtol hasmenese lesz, de inkabb valalom annak a takaritasat minthogy baja legyen)
Annak tudataban, hogy nem a sajat kutyam, mit tudok tenni erte? Termeszetesen figyelem az allapotat. Jol csinaltam hogy adtam neki ezeket a dolgokat? Vagy mit kellene/kellett volna?
koszonom a valaszokat
esetleg egy állatorvost felhívhatnál hogy mit kéne tenned , amúgy nincs senki otthon a családból akiknek elmondanád hogy mitörtént??
kistestű vagy nagy a kutyus??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!