Hogyan jussak pénzhez, hogy vehessek egy kutyust?!
Milyen fajta kutyust szeretnél? Fajtamentők esetleg?
Mindenképp félre kell tenned vmennyit a kutyusra, mert orvosi ktg-ek is bármikor adódhatnak, ami nem olcsó.
Barátnőmék egy 3 éves labit fogadtak örökbe, vakvezetőnek tanult, de nem vizsgázhatott, mert van egy kis izületi gondja..
Kutyavásárlási pályázatról még nem hallottam:))
Diákmunka: újságkihordás, tescoban rakodás. Az én gyerekeim mindig így keresték meg a zsebpénzüket.
Esetleg megbeszélheted a tenyésztővel a részletfizetést is, ha valaki hajlandó erre
Az oké, hogy veszel/örökbefogadsz kutyát, de az igazi kiadás csak onnan kezdődik. Szerintem gondolkodj el ezen, ha most nincs pénzed rá, később hogy lesz? És a később alatt nem egy-két-három évet értek, hanem a vásárlás/örökbefogadás napjától számítva legalább tizet!
Egyébként úgy juss pénzhez, ahogy mindenki más. Munka. Ha nincs rá lehetőség, szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!