Elhoztam a kutyust, hogyan szoktassam le az ágyból?
Meg kell tanulnod becsuknod a füled, mert így a legjobb úton indultál el arra, hogy ágyba szoktasd.
Lefekvés előtt fáraszd ki, vezesd a helyére, adj neki valami játékot amit rágcsálhat, csukd rá az ajtót, feküdj le, és válj süketté.
1-2 nap és meg fogja szokni, hogy nem úgy ugrálsz, ahogy ő nyöszörög.
Mondjuk úgy hogy nem szoktatod rá.
Normális hogy sír, majd pár nap múlva abbahagyja, ezt el kell viselni, de ha felveszed, arra szoktatod, hogy addig vinnyogjon, amíg magad mellé nem teszed, így egy idő után már nem azért fog sírni, mert hiányzik az anyukája, hanem azért mert nem veszed fel.
nekem így szokott rá. 5 éve :D
ez a jaj szegényke sir, aztán jaj, de még olyan piciii, aztán na már csak ma, aztán meg pityereg az ágyam mellett, és detökari. és ez ilyen kétoldali dolog. teis ugyanúgy hozzászoksz, mint a kedvenc kispárnádhoz. akkor van baj, ha a párodnak nem marad helye :) többé ne vidd az ágyra :)
Én is így kezdtem, és az enyém is mellettem alszik 5 éve:)
Az első éjszaka rájött, hogy fel tud ugrani az ágyamra, és bevackolt a lábamnál. 3-4 éjszakán át 10 percenként keltem fel, és tettem vissza a helyére. aztán pár éjszaka után annyira fáradt voltam, hogy azt mondtam: "Oké, ezt a háborút megnyerted te kis 2 kilós gengszter"
De másban nem voltam ilyen engedékeny:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!