Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudom az egy éves...

Hogyan tudom az egy éves yorkimat átszoktatni a pelusról alomra?

Figyelt kérdés
kertes házban lakunk, de ha esik az eső vagy ha nincs kint vele senki akkor nem hajlandó ki menni. A pelusra meg egy pisi után nem megy, így meg elég drága.
2011. dec. 27. 17:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Pelenka kutyának? Mi van veled jóember? Szállj már le a földre...
2011. dec. 27. 22:13
 22/29 anonim ***** válasza:
52%

Ne oltsátok már a kérdezőt.

A kutyapelenka azt a célt szolgálja,hogy leteszi a földre és ha rápisil a kutya akkor a nedvszívó réteg bent tartja a nedvességet, az alsó nylon réteg pedig megakadályozza a nedvesség tovább jutását a padlóra.

Már picinek az ajtó elé kellett volna fokozatosan helyezni a pelust aztán elvenni onnan így ha pisilnie,kakilnia kell akkor egyből jelzi az ajtónál,ha lehetőség van rá akkor kutyaajtó felszerelése,hisz írtad keveset vagytok otthon.

De ha mást nem fogod kiteszed és egyre hosszabb ideig kint hagyod (ellenőrzöd a kapukat,neme kitud menni valahol) hidd el megfogja szokni egy idő után.

2011. dec. 28. 13:15
 23/29 Akiteki ***** válasza:
93%
A kutyapelus arra jó, hogy aki rászoktatta a kutyáját, utána szenvedjen, hogy összevissza pisili meg kakálja a lakást.
2011. dec. 28. 13:59
 24/29 anonim ***** válasza:

Akiteki: Én mindig nagyon hasznosnak tartom a válaszaidat és becsülöm a kutyákkal kapcsolatos tudásodat,de szerintem a kutyapelenka hasznos,csak rá kéne szánni 5 percet,hogy utána olvass.

Például én a yorkimmal is a pelenka segítségével szoktattam szobatisztaságra,mára már eltudtok hagyni teljesen és az ajtónál jelzi ha dolga van+kutyaajtó.

2011. dec. 31. 16:37
 25/29 Akiteki ***** válasza:

Drága előttem szóló! Tudod egész nap itt rohadok a gép előtt, mert a munkám ideköt. Amíg nyomtat a gép, vagy mentek, benézek ide. Szinte minden kérdést elolvasok. Azokat is, akik szenvednek, hogy a kutyájuk körbekörbe szarja a lakást folyamatosan, mert a pelenkára vagy az alomra szoktatták kiskorában.

Nem győzöm elmondani: A kutya nem jár egy helyre, mint a macska. A kutya igyekszik minél több helyen szétszórni a szagnyomát már kölyöknek is. Ezért nem jó ötlet azt megengedni, hogy a lakásba bárhová piszkíthasson.

8 hetesen már bármelyik kutyát bátran le lehet vinni és addig lenn maradni vele, amíg elvégzi a dolgát. Igen, a kutyatartás ezzel jár.

2011. dec. 31. 17:41
 26/29 anonim ***** válasza:
Yorkienk van, 19 hetes múlt. Kertes házba lakunk. Hosszú hetek óta teljesen szobatiszta, többek között azért, mert pelenkája soha nem volt.
2011. dec. 31. 18:20
 27/29 anonim ***** válasza:
Ja, és azzal sincs semmi gondja, ha 10 percet egyedül van az udvaron.....
2011. dec. 31. 18:21
 28/29 anonim ***** válasza:
A kutyapelust sztm direkt azért találták ki, hogy a gazdinak legyen mire szórnia a pénzt...
2011. dec. 31. 19:00
 29/29 Akiteki ***** válasza:

A kutyapelus hasznos dolog, de olyan kutyáknak, akik még tényleg pelenkások.

Az alomládába szoktam beragasztani és magába szívja a pisit, egy mozdulattal ki lehet szedni és kidobni. Meg szüléskor is jó, minden kölyök után cserélek és nem kell mosni az ágyneműt.

De ha úgy vesszük, hogy egy 8 hetes kutya már nem csecsemő, akkor ez pont olyan, mintha egy 5 éves gyereket pelenkáznánk.

2011. dec. 31. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!