Hogyan tudom az egy éves yorkimat átszoktatni a pelusról alomra?
Figyelt kérdés
kertes házban lakunk, de ha esik az eső vagy ha nincs kint vele senki akkor nem hajlandó ki menni. A pelusra meg egy pisi után nem megy, így meg elég drága.2011. dec. 27. 17:42
1/29 anonim válasza:
Először is a kölyök kutyát minél hamarabb le kellett volna szoktatnod a pelusról.
Ha nem hajlandó vele kimenni , és te vagy a gazdája ,akkor mégis mi a francos fenéért vettél kutyát?
Szerencsétlen.... (kutya)
2/29 anonim válasza:
Pelus az a kisbabáknak való nem egy kutyának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:(
3/29 anonim válasza:
Pelenkázod????? Azta. Nekünk egyszer pisilt a padlóra, akkor leszidtuk és azóta csak kint hajlandó elvégezni a dolgát. Ha be akar jönni, akkor előtte elszalad pisilni és aztán kéredzkedik be. Az állatorvosnak is kellett egyszer pisiminta amikor beteg volt, és adott neki rengeteg vízhajtót, már keresztbe állt a szeme szerencsétlennek, de nem volt hajlandó bennt pisilni, úgyhogy ki kellett vinni az udvarra. Szerintem vedd le róla a pelust, és ha látod hogy kell neki, akkor vidd az alomhoz. Jobb ötletem nincs, szerintem korábban kellett volna elkezdeni.
4/29 anonim válasza:
Hát, ezt a kutyát sikerült jó alaposan elrontani, gratulálok! Mi lenne, ha nem alomra próbálnád szoktatni, hanem szobatisztaságra????
5/29 A kérdező kommentje:
Kivel nem hajlandó ki menni???? Meg nem a kutyát pelenkázom, hanem kutya pelenkát használunk, de látom nektek nem túl tiszta ez a kérdés.
2011. dec. 27. 17:53
6/29 A kérdező kommentje:
Egyébként egyedül nem megy ki, csak ha a párom vagy én kint vagyunk vele végig.
2011. dec. 27. 17:53
7/29 anonim válasza:
Jajj istenem, nem rajta van a pelenka... A földre van terítve.....
8/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom mindig úgyan abban az idő pontban ki vinni, ezért van a kutya pelenka. De jó lenne, ha olyanok válaszolnának, akinek használható ötlete is van!!!!!!!!!!!
2011. dec. 27. 17:55
9/29 anonim válasza:
Hát akkor kint vagytok végig ha nem akarjátok hogy PELENKÁS :D legyen egész életében!!!!! Vagy hogy beszarjon!!
10/29 anonim válasza:
És akkor? Mi aprobléma? Mért nem tud kimenni vele valaki arra a kemény 10 percre amíg elvégzi a dolgát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!