Hogyan tudom az egy éves yorkimat átszoktatni a pelusról alomra?
Figyelt kérdés
kertes házban lakunk, de ha esik az eső vagy ha nincs kint vele senki akkor nem hajlandó ki menni. A pelusra meg egy pisi után nem megy, így meg elég drága.2011. dec. 27. 17:42
11/29 anonim válasza:
Az előzőé használható!!!!!!!!!!!!!!
12/29 anonim válasza:
Akkor kezdjétek elvágni a köldökzsinórt. Ha nem hajlandó kimenni, kirakod és kész. Először csak 1-2 percre, majd növeled az időt. Mindent meg lehet oldani, épp csak akarni kell.....
13/29 anonim válasza:
A 9-é és a 11-é használható!!!!!!!!!!!
14/29 anonim válasza:
15/29 anonim válasza:
1 évesen már tudnia kell tartani egy jó ideig. Én panelban lakom a kutyámmal, Van egy negyedórás pisi-kaki reggel, 3 körül mikor hazaérek egy fél óra, és este 7-8-9 kötül meg 1-1,5 óra. És ez így pont elég.
16/29 anonim válasza:
Mi az, hogy nem akar kimenni az udvarra egy kertesházban? A kutyának ott amúgy is jobb lenne. Én be se engedném, ha van kertem, max csak akkor ha nagyon hideg van. Nem a kutyának kell feletted uralkodnia, hanem neked felette. Ha pisilni kell, menjen ki, ha nem akar ott maradni, akkor hagyd ott. Amikor munkába mész, akkor is kibír egy fél napot nélküled, nem? Most az a 15 perc olyan nehéz lesz neki? Ha nem tetszik neki, hidd el egy idő után 1 perc alatt elvégzi hogy visszamehessen, nem buta ő, csak ha azzá teszed.
17/29 A kérdező kommentje:
Én reggel 8tól este 9ig dolgozom, persze csak heti 4szer. A párom leghamarabb 8ra ér haza. Amikor hozzánk került akkor délután 4ig dolgoztam, de 10 év után elküldtek mert megszünt a cég. Ezért nem tudom levinni mindig ugyan abban az idő pontban.
2011. dec. 27. 18:03
18/29 Akiteki válasza:
Akkor leviszed, amikor tudod. A kutyatartás ezzel jár.
19/29 anonim válasza:
Az a vicc,hogy még levinned sem kell,és nem tudod kiengedni pár percre,hogy elvégezze a dolgát,ha egy 5 perccel előbb kelsz mint általában,már ki tudod vinni..
20/29 anonim válasza:
Kertes házban én biztos nem szórakoznék a pelenkával, és legalább 3 kutyám lenne. Olyan frankó kutyaajtókat lehet kapni...
De tudod mit? Csak kínlódj az alommal, a pelenkával és az egyéb pihent agyú találmányokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!