140 ezerért yorkit vennétek? Nagyon jó vérvonalról van szó, de nekem csak hobbi célra kellene?
Kedves ammonite!
A tenyésztésből sehogy nem lehet megélni, az csak viszi a pénzt, nem hozza. Egy tenyésztő nem ajánl olyannak kutyát, aki nem tudja biztosítani a megfelelő körülményeket neki. Nem azért tenyészt, hogy elpasszolja a kölyköket. Gondold át még egyszer.
Annak hogy ez a meglátásom nyilván oka, előzménye is van. Azt egy szóval sem mondtam hogy minden tenyésztő ilyen, de elég érdekesnek tartom hogy akárhány kennelt hívtam is fel mindenhol azt mondták arra hogy lakásban lakom hogy "persze, nagyon jó lesz neki ott". Tisztelet a kivételnek, azért akadnak elég rendes tenyésztők is akik már a kutya érdekeit is nézik.
Amúgy meg nem tudom minek kell lepontozni, csak megosztottam egy megtörtént eset részleteit annak érdekében hogy a lehetséges "vevő" észrevegye, nem biztos hogy amit egy tenyésztő mond az 100 %-ban igaz az adott fajtára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!