140 ezerért yorkit vennétek? Nagyon jó vérvonalról van szó, de nekem csak hobbi célra kellene?
kérdező, nem bántásból, de nagy sznob vagy, nem a kutya ára miatt, hanem a kérdésfeltevés miatt...140ezer egy yorkiért nem ár (ha minimálisan is foglalkoztál kereséssel, tudod te nagyon jól) - aki korcsot akar és szenvedni akarja látni, az vehet 20ért is, a 300-at meg nem fogja kifizetni a dokira, hanem meg a menhelyre a kutya
ennek ellenére semmilyen kutyát nem vennék allergiás gyerek mellé, amíg nem győződtem meg róla, hogy a kutyának nem kell mennie esetleg pár hét múlva
Én csak válaszoltam .
Te egy hatalmas sznob vagy !
ma 23:57
Te nagyon okos gyerk! Igen volt,(na ezt kapd ki) mindennek utána lett nézve,és megvan minden papír róla..
Na most már maradj magadnak,vagy idétlenkedj a családoddal...
Ismeretlen embert akinek évek óta ez a munkája,aki rendes,bejegyzett tenyésztő,nem kell csalónak nevezni..Na menj aludni,gyerek..
Annyira bírom az ilyen kérdéseket.
Aki nem azt válaszolja amit a drága kérdező akar hallani akkor már is egy ostoba utolsó nem tudom én ki.
Ismeretlen embert akinek évek óta ez a munkája,aki rendes,bejegyzett tenyésztő,nem kell csalónak nevezni
Hogy is van ez? Az a munkája, hogy kutyát tenyészt???
Akkor most minden egyebet félretéve, a yorki nem való kisgyerek mellé. Még a legdrágább, legjobb tenyésztőtől származó, legjobb idegrendszerű sem. Egyszerűen mind fizikailag, mind temperamentumában nem passzol kisgyerekes családba. Persze ettől még vehetsz yorkit, de meg fogod bánni. Van más gyerekes kiskutya pl. shi-tzu, lhasa apso, bichon, mopsz, uszkár...
20 éve foglalkozom a fajtával, tudom miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!