Miért oltják le sokan azokat, akik póráz nélkül sétáltatják a kutyájukat?
mert nem ismerik az állatot,vagy idegesíti őket.
nekem van egy 6 kilós törpe uszkár nőstényem,kimondottan félénk.
sétánál mindig ott van a lábam körül,nem is mer nagyon távolra elcsászkálni.
egyedül egy dologra ugat,de arra nagyon,annak a műanyag kisgyerek játékmotornak a hangjára,amit lábbal hajtanak a gyerekek és a kerekei hangosan súrlódnak.
de ha látom,hogy jön egy olyan,akkor megkötöm.
egyébként nem egyszer volt már verekedésig fajuló problémám abból,hogy a 6 kilós,félős fehér uszkáromtól,felnőtt férfiak megijedtek és,hogy nem fékezem meg a vad kutyámat:).
csak,hogy tiszta legyen a "támadás" abban kimerül,hogy megáll előttem a kutya és ugatni merészel.
mondjuk ettől nagyobb kutyákat én sem látok szívesen póráz nélkül,főleg nem 20-30 kilósakat.
olyan meg,hogy fel kellett rúgnom más kutyáját a miatt,mert odafutott harpdálni csak kétszer volt és elnézést is kértek utána.
ahol lakom ott a nagyobb kutyákat megkötik,meg szerencsére egyre ritkábbak is a nagy kutyát tartók erre.
személyes tapasztalat egyszer láttam egy olyan12éves srávot kezében a póráz ami nem volt a kutyán mellette ment egy roti kb 10percig követtem őket mert ösvényen voltam és a kutya egy másodpercig sem hagyta ott a gazdit pedig látott engem, szóval ha meg van nevelve az a kutya akkor felőlem szánkóval is sétáltathatják
ja és láttam már olyat is hogy kis törpe méretű kutyák akarna k rámugrani meg kergetni ilyen 10méteres damilos prórázon voltak na szerintem veszélyesebbek ezek
Utolsó válaszoló!
Pont a hozzád hasonló kutyások miatt sikongatnak pórázért nagyon sokan!!!
Nem mindenki szereti a kutyákat, még ha nem is félnek tőle. Bunkó viselkedés hagyni, hogy a kutya zavarja a járókelőket, de hogy sáros manccsal rájuk ugráljon, még durvább!!!
Szégyelld el magad, megérdemelné, hogy vki a kutya felrúgása helyett a te bajodat lássa el!
Mondom mindent úgy, hogy én is póráz nélkül sétáltatok...DE a kutyám nem inzultál idegeneket és főleg NEM UGRIK RÁJUK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!