Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csivava vagy magyar vizsla?

Csivava vagy magyar vizsla?

Figyelt kérdés

Lehet furán hangzik a kérdés, de ez a két fajta áll nagyon közel a szívemhez.... Ez ellen nem tehetek! :)

Van egy nagy testű kutyánk, aki kinn lakik az udvaron és van egy havannaink, aki természetesen a lakásban él.

DE, szeretnék egy olyan kutyust, aki passzol benti tartáshoz, nem olyan kényes a szőre, mint egy bichonnak és el tudna kísérni a napi futásomra, ami olyan 4-5 km. Egy vizsla jobb társ lenne a sporthoz, a csivi meg a benti pici kutyusomnak lenne jobb társa, vagy nem?

Akinek van kedve ebben a kissé fura kérdéseben állást foglalni, az ne habozzon megtenni!!! :)

2011. dec. 22. 20:37
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Igen, az az ár jónak tűnik...

DE, a nagy kutyusunk tenyésztője tenyésztői áron 12 ezerét 17 kg RC-t rendel nekünk. :) Nagyon kedves, most vettünk 2 zsákkal tőle!

2011. dec. 29. 17:12
 32/33 flórii. válasza:

Mindenféleképpen magyar vizsla..szerintem..:))

nekem is van 1,imádom őt,és énis majdnem minden nap futok,és mindig örömmel tart velem.!!!:)) én,ha ilyen szempontból nézem,hogy futni,akkor természetesen magyar vizsla.:))

2012. jan. 24. 14:46
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. jan. 24. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!