Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csivava vagy magyar vizsla?

Csivava vagy magyar vizsla?

Figyelt kérdés

Lehet furán hangzik a kérdés, de ez a két fajta áll nagyon közel a szívemhez.... Ez ellen nem tehetek! :)

Van egy nagy testű kutyánk, aki kinn lakik az udvaron és van egy havannaink, aki természetesen a lakásban él.

DE, szeretnék egy olyan kutyust, aki passzol benti tartáshoz, nem olyan kényes a szőre, mint egy bichonnak és el tudna kísérni a napi futásomra, ami olyan 4-5 km. Egy vizsla jobb társ lenne a sporthoz, a csivi meg a benti pici kutyusomnak lenne jobb társa, vagy nem?

Akinek van kedve ebben a kissé fura kérdéseben állást foglalni, az ne habozzon megtenni!!! :)

2011. dec. 22. 20:37
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a "zöld kezecske"! Köszönöm!

Egy barátom tud is nekem segíteni örökbefogadásban, tavasszal fel is keresem. :D Így legalább segítek is egy árva kis állaton, nem a vérvonal a legfőbb... :)

2011. dec. 22. 21:39
 12/33 anonim ***** válasza:
18%
Magyar vizsla! CSivavát ütöm agyon mint a patkányt.
2011. dec. 22. 21:57
 13/33 anonim ***** válasza:

"14-15 km futás az rengeteg, nekem"

Még. Aztán amikor elkezdessz futni a kutyával, és minden nap futsz, egyre inkább kívánni fogod, hogy még többet és többet... De ha nem, az sem baj. A kutya maradék energiáit otthon is le tudod vezetni tanítással és engedelmes gyakorlatokkal. Nagyon együttműködő és értelmes kutya, csak egy kicsit hiperaktív. :)

2011. dec. 23. 07:56
 14/33 A kérdező kommentje:

Ebben lehet valami, mert már minden nap arra ébredek, jaj, mikor megyek már el végre futni... :)

Nekem való egy magyar vizsla, úgy látom! ;) És őőőrölet, hogy ennyien imádják a fajtát, nem lehet véletlen!

2011. dec. 23. 10:02
 15/33 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a vizsla a neked való. :) A futást is imádni fogja, tudom, nekem is vizslám van. Nem is kellene más kutya. :)
2011. dec. 23. 10:22
 16/33 anonim ***** válasza:

Én is vizsla párti vagyok, bár őt tényleg lehet -például- ölben hurcolászni csak pár hónaposan :D

A vizsla rettentősen tiszta, a szőrét ápolni is könnyű.

Láttam már aktív csivavákat is, de szerintem a 4-5 km elég sok nekik.

2011. dec. 23. 12:07
 17/33 anonim ***** válasza:

vizsla ,bent is lehet tartani a szőrével nincs sok gond és szívesen fut, egyik ismim 8 hónapos vizsláját sétáltattam egész auggusztusba alig lehetet lefárasztani én nem futottam vele de a labdák után mindig szívesen szaladt és azzal jól kifáradt :)

a csivavát én csak azért nem ajánlom mert nem hiszem hogy olya sokat tudnának futni szóval mozágás terén a vizsla a legjobb választás :)

2011. dec. 23. 12:34
 18/33 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2011. dec. 23. 19:21
 19/33 A kérdező kommentje:
Apropó, mennyi szőr van a lakásban, a kanapén, ruhákon, ha naponta felseprek vagy porszívózok, felmosok...?
2011. dec. 23. 20:33
 20/33 anonim ***** válasza:
Lesz mindig. Barátnőm vizslája is panelkutya, ő már megszokta. Mást nem nagyon tudsz tenni :)
2011. dec. 23. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!