Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért alszanak egyesek egy...

Miért alszanak egyesek egy ágyban a kutyával?

Figyelt kérdés
Nekem is van kutyám, viszont a hálószoba küszöbét sem lépheti át. Nem értem azokat akik beengedik a kutyájukat az ágyukba, és vele alszanak. Nekem senki nem magyarázza meg, hogy tiszta a kutyája, és hogy megmossa előtte a tappancsait stb. Az én kutyám is tiszta, de a szőr az szőr. Ami ugye hullik. Akár kistestű a kutya akár nem, akkor is hullik a szőre. Hogyan és leginkább miért szoktatják rá egyesek a kutyájukat arra hogy az ágyban van a helye? Az a kutya amelyik a gazdájával van így, általában nem tekinti falkavezérnek őt. A kutya pedig szép lassan bebolondul, agresszív lesz ha nem mehet valamiért fel az ágyra. Sokaknál látom hogy az eb szinte kiköveteli az ágyat ilyenkor. A kutya soha nem tanulja így meg azt hogy hol a helye a rangsorban. Szerencsétlenek nem tehetnek róla, csak az a szörnyű, hogy sokan azt gondolják ez a normális. Szóval észérvekkel (nem pedig önző emberi magyarázatokkal hogy pl olyan aranyos, kicsi, jó hozzábújni stb) indokolva magyarázza el nekem valaki, hogy mi az oka annak hogy egy ágyban alszanak a kutyával?
2011. dec. 18. 18:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/154 anonim ***** válasza:
72%
Bishon, Havanesen, Yorksire terrier, Uszkár Ezeknek a fajtáknak nem hullik a szőre sőt még az Afgán agarának sem!!!
2011. dec. 18. 19:04
 32/154 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, te miért tartasz állatot?:D De most komolyan! Iszonyatosan utálhatod.. szegény állat. Ez olyan, mint lenne egy gyereked és gusztustalannak találnád,hogy hozzáérj..
2011. dec. 18. 19:04
 33/154 anonim ***** válasza:
73%
Én sem értem,hogy az "ilyennek" minek egyáltalán kutya,vagy bármilyen állat....
2011. dec. 18. 19:06
 34/154 anonim ***** válasza:
81%
Tudod kedves kérdező,lehet,hogy te nem engeded be a kutyádat a hálóba és olyan qurva kemény és remek gazdi vagy,attól még nem biztos,hogy a te lakásod tiszta.... Ha már ennyire fikázol itt mindenkit.
2011. dec. 18. 19:10
 35/154 anonim ***** válasza:
84%
Én is a kutyámmal alszok de sohase jön fől magától. A lábamnál alszik. És a miértre a válasz pedig az hogy: Mert megtehetem nincsenek sorrendbeli gondunk. Különben sok ember meg lefekszik anélkül hogy megfürödne. Meg mezítláb járkál a lakásban és utána felteszi a lábát az ágyra ha hullalajtja a szőrét a kutya úgyis felkerülhet az ágyra. Lehet hogy te is mezítláb járkálsz és felmész utána az ágyra és nem hiszem hogy naponta porszívózol.
2011. dec. 18. 19:17
 36/154 A kérdező kommentje:
Hú, hogy mennyire véditek azt amit magatok sem tudtok megmagyarázni! Egy ember volt aki bevallotta hogy erre valóban nincsenek észérvek. Mások meg fröcskölődnek csak. Attól még hogy nem engedem be a kutyám az ágyamba, még szeretethetem. Vagy szerintetek ez már kizárt? Nektek miért kell kutya? Hogy vele aludjatok?
2011. dec. 18. 19:20
 37/154 anonim ***** válasza:
82%
Basszus, a barátnőmnek hullik a haja (biztos nekem is, de az enyém rövid, és kevésbé tűnik fel). Kitiltsam őt is a hálószobából? :)))
2011. dec. 18. 19:20
 38/154 anonim ***** válasza:
66%
Ha tudnál számolni,akkor már rájöttél volna,hogy egynél sokkal több normális választ kaptál arra,hogy ki és miért engedi a kutyát az ágyba. Én is írtam,hogy szeretem,ha mellettem szuszog.Engem például megnyugtat,hogy ott van.Ennyi.Vagy milyen válaszokat vársz?!
2011. dec. 18. 19:28
 39/154 A kérdező kommentje:
Látom nem érted az észérv és az érzelmi érv közti különbséget.
2011. dec. 18. 19:30
 40/154 anonim ***** válasza:
87%
Anyukám szerint értékes vagyok és a kutya megvéd nehogy ellopjanak. Ezért alszik velem.
2011. dec. 18. 19:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!