Kérdésem azokhoz szól, akik kutyáikat lakásban/házban tartják:hogyan oldjátok meg, hogy séta után a kutyus ne vigye be a piszkot a házba?
Figyelt kérdés
Régebben volt egy kicsi törpe pincserünk,vele ilyen szempontból könnyű dolgunk volt,mert séta után egyszerűen megmostuk a lábait és ezzel tisztaság volt.Most kinti kutyáink vannak,holnap érkezik viszont örökbefogadott(felnőtt)kutyusunk,aki benti kutya lesz,viszont közepes testű-egy ekkora kutyát pedig nem lenne könnyű mindig ölbe kapni és lábat mosni neki...Vagy törölgessük meg egyszerűen ronggyal?Esetleg letopogja majd,ha bejön?(Kertes ház egyébként,sokat lesz kint is)Ti hogyan oldjátok ezt meg?Válaszaitokat előre is köszönöm!2011. dec. 15. 09:31
11/15 anonim válasza:
nekem colliem van kinti-benti kutya és én simán törölközővel megtörlöm a lábait és a hasa alját
12/15 anonim válasza:
Nekünk mudink van (és panelban lakunk): részben öntisztuló a szőre, részben a bejárati ajtónál van egy törölközője és sáros időben arra fekszik amig meg nem szárad... Ill. amig átöltözünk és megtöröljük, (télen amikor mindenfelé sózzák az utcákat lavórban megmossuk a mancsait és utána bekrémezzük).
13/15 LadyLoss válasza:
Nekem is collie-m van, néha úgy tud kinézni, mint egy ördög.
Néha lemosom a lábát, amire kicsi korában megtanítottam, hogy türelmesen álljon, és adja fel a lábait, de ma már nem zavar annyira, ha kicsit össze kell söpörni utána a lakásban. Gyönyörű tisztára megszárad, utána kirázom a fekhelyét, és ha kell összesöpröm a parkettát.
14/15 anonim válasza:
nálunk van egy tágas ketrec, oda szoktam bezárni a kutyát, ha nagyon sáros séta után. egy fél óra - óra alatt megszárad, és lepereg róla a sár. ő kijöhet a lakásba, én meg felporszívózom a helyét.
15/15 A kérdező kommentje:
Szuper,köszönöm az ötleteket!:)Egyelőre törölközővel oldjuk meg,mikor bejön szépen megáll az ajtóban és megvárja,míg megtörlöm a mancsait.Bár miután minden tele van szőrrel,a rendszeres fésülés ellenére,kezdem megérteni,nem az a picike kosz a neheze...:)
2011. dec. 18. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!