Nem tudok eleget foglalkozni a kutyámmal, ugye ettől ő még szeret?
a kutyák sok mindenkit szeretnek ,nem fog rád haragudni viszont falkavezérnek szerintem nem tekint mivel ritkán vagy vele így szeretni szeret de tisztelni már kevésbé és így nem fog rád hallgatni..
nem tudom hogy mióta van meg a kutya, de már kölyök korban meg kellett volna tanítani neki hogy ne húzzon
a legjobb módszer hogy ha húz akkor megfordulsz megint húzz megint megfordul egy idő után a kutya kapcsol ha húzok akkor meg kell fordulnom és a kutyák előre mennének mindig így ha ebből kizökkented az "rossz" neki és így megtanulja ha nem húzok egyenesen megyünk..
Köszönöm!
Igazából elég makacs is, és csak akkor hallgat, ha nagyon felemelem a hangomat. Sajnos a sétáknál ez nem így van, de most megbeszéltem anyával, hogy ad kulcsot is, és így be tudok hozzá menni mindennap. Belekezdek a nevelésbe, mert eléggé el van kényeztetve. De nem baj, akkor is imádom a dilis kis buksiját. :) Csak sokkal jobb lenne ha kertes házba költöznénk már. :\
Persze hogy szeretni fog, viszont a foglalkozás hiányát értelmezheti büntetésként, meg egyébként sem tesz jót neki, hogy mindenféle komoly foglalkozás nélkül ki van rakva az udvarba és kész.
A húzásról leszoktatásról ezer kérdés van már, keress rá légyszi, kismillió módszert találahtsz már itt, had ne ismételjük el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!