Miért nincsenek szuper prémiumtápok a boltokban?
Az egyszerű kutyás nem akar 600-800 ft-ot adni a tápnak kilójáért,ezért a prémium tápokkal inkább a tenyésztőket célozzák meg a gyártók és a kereskedők.Ezért nincsenek ott a boltokban,hanem tenyésztői hálózaton keresztül értékesítenek.Ennek én spec. örülök,mert így jelentős kedvezményeket kapok és még házhoz is szállítják a tápokat.Havonta egyszer szoktam rendelni 1 raklap,vagyis 18 db 15 kg-s zsák tápot,érdekes lenne,ha ezt a tescoban kellene megvennem. :)
A másik dolog,hogy ha kiszámolod,hogy mennyit költesz a kutyakajára az olcsó táp + főzőcskézés + táplálékkiegészítőkkel ugyanannyiban benne lenne,mint egy jó minőségű táp,ami mellé nem kell más.
19:42-nek!
Egy 15 kg-s felnőtt kutyának prémium tápból 10-15dkg a napi adagja,ez havonta 4,5 kg táp.A nagyobb kiszerelések ált. olcsóbbak,egy 15-kg-s táp 10-13000ft-ba kerül,ez 3 hónapig elég a kutyának.Hogy a minőségéből ne veszítsen a felbontás után érdemes táptartó vödörben tartani.A webáruházak 10000ft vásárlás felett általában ingyen házhoz is szállítják a rendelést.A kutyád etetése így havonta kb. 4000ft-ba kerül és biztosan azt kapja,ami jó neki.De ha nem tudod megvenni csak a kis kiszerelést,akkor is kijössz az 5000ft-ból havonta!
Én speciel Akana-val etetek, és egy kis üzletben veszem.
Az Akana honlapján szerepel egy csomó szakbolt, ahol megveheted.
Az előző kutyámnak sajnos komoly izületi gyulladása volt az olcsóbb kutyatápnak nevezett szeméttől.
Havi 5000.-Ft-ba kerül az Akana, de megéri.
Amúgy ahol szoktam venni, sok superpremium táp kapható.
Én is úgy gondolom,hogy nincs rá igény! Sajnos a BELCANDO-t is úgy kell külön megrendelni,1000Ft/kg.
Én azért adom ezt mert egy Corsom van (ami elég drága volt)és a tenyésztő ezt ajánlotta+zöldkagylókivonatot eszi.De azt hiszem mindenkinek szíve joga,hogy mivel etetni a kutyáját,ha szereti,rendessen bánik vele, és megadja neki a szükséges orvosi ellátásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!