Dokker2020 kérdése:
6 honapos amstaffót hogy lehet megtanitani logni, nem oltani mert nem magyar a billzetem és nincsenek ékezetjeim csak egy kettö?
Figyelt kérdés
esetleg még 1-2 tanács az amstaffokhoz megkösszöném2011. aug. 19. 16:55
1/12 anonim válasza:
Már láttam hogy kiírtad ezt a kérdést, a helyesírásodat nem fogom lehurrogni, ne aggódj :)
Csak arra nem jöttem még rá, hogy min lógni?
Mert ajánlottam neked az őrző-védő órákat.
2/12 anonim válasza:
6 hónaposan még nem ágyazódott be teljesen a fogsora. Még jó ideig nő a fej, állkapocs is. Addig ne lógasd.
3/12 A kérdező kommentje:
értettem és ha már eléri azt a kort hogy kezdjek bele ?
2011. aug. 19. 17:09
4/12 anonim válasza:
Ide regisztrálj és biztosan fognak segíteni Neked.
5/12 anonim válasza:
Másfél évesen ajánlott elkezdeni ha szeretnéd. Egyébként szerintem nem kell különösebben tanítani. Felteszel egy jó erős kötelet egy nagy fára, szerintem fressnapfban lehet kapni külön erre a célra... Kicsit "megbirizgálod" aztán ő úgyis ráugrik ha érdekli:) Szerintem :D legalábbis az én kölyköm a rongyra is rákapaszkodik ha rongyozunk:) De még ne kezd el , még nagyon növésben van nem hiszem ,hogy jót tenne neki , túl megerőltető még a számára
6/12 anonim válasza:
Ennek egyébként mi értelme?
Izmosítani máshogy is lehet a kutyát,"keményebb"meg nem lesz a lógástól.
7/12 anonim válasza:
... nagyon jól erősíti az állkapcsát, pofaizmait. Depersze futással is izmosodik , súlyhúzással . A másik meg az hogy nagyon jól szórakoznak hidd el :D
8/12 anonim válasza:
Nekem bullterrierjeim vannak,egyáltalán nem érdekli őket a lógás.
9/12 anonim válasza:
de nem is bullterrierről volt szó, hanem amstaffról
10/12 anonim válasza:
Bullterriert is szoktak lógatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!