Milyen prémiumtápok annak az Acana-hoz hasonlóra gondoltam?
Ezekhez hasonlót én nem nagyon tudok mondani sajnos. Még a Taste of the Wild az a táp, aminek magas a hústartalma.
Nagyon sok prémiumtáp van, de 20%-os hústartalommal pénzkidobás kifizetned értük egy csomó pénzt, abból a pénzből már színtiszta húst vehetsz, ameddig nincs Acana vagy Orijen. A Royal Canin és társaiban szinte alig van hús, tele van nyomva gabonával. Ott tulajdonképpen azt fizeted meg, hogy ők a nagy Royal Canin.. ne vegyél olyanokat. De igen, prémium tápok közé tartozik: Royal Canin, Taste of the wild, Purina pro plan, Hill's science plan, Eukanuba, és társaik.
Én azt mondom, három táp van ami jó: Orijen, Taste of the wild, Acana.
rendelj netről!
mi az allati.com-ról szoktunk, 5e ft felett ingyen kihozzák házhoz. (és ált. a bolti ár alatt vannak a tápok)
Első vagyok!
Attól is függ milyen fajta a kutyád. Mert nekünk amstaffjaink vannak és őket a Royal Cannin gyorsan megnyújtotta, de ezt halljuk minden amstaffostól.
De a Eukanuba amitől a 2. válaszoló "riogat" az ennek a fajtának nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!