Kiskutyát akarok Karira! Hogy vegyem rá szüleimet?
Idén karira egy ilyen kiskutyát szeretnék!
Szüleim nem akarják megvenni (jobban mondva apa, anyát nem zavarná.
Apa nem vesz, mert szerinte elég nekem az akvárium plusz a régi kutyám. De az akvárium unalmas, a kutya meg nem hallgat rám, csak apára. Plusz már nem is tetszik, amíg kicsi volt addig olyan aranyos volt, de most teljesen megváltozott. Rövid lett a szőre és van egy gumós folt a fején ami nem volt. A lényeg, hogy apának adtam a kutyát, mert én nagyon szeretnék egy másikat helyette. Anya engedné, de azt mondta, h lehet h nem fogja bírni a nagy kutyánk! (Labrador)
Mondtam neki,, h akkor vigyük el mamámékhoz, de apa azt mondta, hogy ilyen hozzáállással előbb engem vinne el.. -.- szülői szeretet.....
Nekem az a kutya kell!!!! Azt tudnám bent is tartani, ruhát is varrnék neki, jól ellennénk!! Igazi társam lenne!
Léccy segítsetek!!!!!
Neked tényleg baj van az agyaddal! Azt érdemelnéd, h 25-én reggel valaki jól odapukizzopn neked XD! Az, h nem tekint vezérének, nem a kutya hibája...
Hajrá Apuka!
"A lényeg, hogy apának adtam a kutyát, mert én nagyon szeretnék egy másikat helyette... Mondtam neki, h akkor vigyük el mamámékhoz..."
"De már elég nagy vagyok az állattartáshoz!"
Ugye érzed az ellentmondást a mondataidban?
Ez meg csak úgy eszembe jutott:
Most megint affelé hajlok, hogy kamu.
Észrevettétek, hogy semmilyen "bántásra" nem reagál? Csak a saját dolgait fújja, mintha a többit észre sem venné. Direkt idegesít minket és egyre nagyob badarságokat/képtelenségeket ír.
Vagy tényleg ennyire h*lye lenne?
Szia!
Szerencsére 2012-től jön az EBADÓ!!!
És amint látom az embereket kezdi megváltoztatni már a tudat is, hogy pénzt kell költeni a kutyára egy éveben 6ezer Ft az ebadó díja!! És apukád ezért sem fog venni neked egy fehér szőrgombócot, mert ott a család kutyája elég azt etetni, állatorvoshoz vinni, és fizetni utána az évi 6ezer Ft-t!!!!!! Neked nem való kutya még nagyon éretlen vagy, lehet, hogy soha nem lesz kutyád!!!!!!
Végre!!!Végre!!! Jön a törvény és eltörli az ilyen elkényesztetett tinilányok vágyait!!! Tudod, egész gyerekkoromban én is mindíg kutyát akartam karácsonyra... Csivavát!!De a szüliem soha nem egyeztek volna bele, hogy kutya legyen és így nem is lett... 18évesen elköltözem otthonról (a barátommal élek)és van egy kis csivavám,akit nagyon szeretek, a saját pénzemen vettem meg és a saját pénzemet költöm rá!!!!:) Nagyon szeretem Őt barátom is szereti anyuékhoz karácsonkor elviszem egy rövid családlátogatásra, de ennyi nem nyúzom Őket a kutyával,nekem viszont megvan az örömöm:) Te is gondolkodj így...Nem győzöm eleget mondani, hogy milyen jó, hogy jön végre az ebadó!!!!!!!!Istenem!!!!Végre a világ kezd normalizálódni és a családok nem vesznek minden hisztis tinilánynak cuki fehér kutyit karir!!Apukád felelőségteljes ember lehet, csak gratulálni tudok neki, a javadat akarja és látja azt amit mi is itt az oldalon, te még éretlen vagy arra hogy SAJÁT KUTYÁD legyen!!!! Boldog Karácsont kívánok neked!!!Remélem plüsskutyában megkapod a kutyát:) Szép napot!!!!!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!