Kiskutyát akarok Karira! Hogy vegyem rá szüleimet?
Idén karira egy ilyen kiskutyát szeretnék!
Szüleim nem akarják megvenni (jobban mondva apa, anyát nem zavarná.
Apa nem vesz, mert szerinte elég nekem az akvárium plusz a régi kutyám. De az akvárium unalmas, a kutya meg nem hallgat rám, csak apára. Plusz már nem is tetszik, amíg kicsi volt addig olyan aranyos volt, de most teljesen megváltozott. Rövid lett a szőre és van egy gumós folt a fején ami nem volt. A lényeg, hogy apának adtam a kutyát, mert én nagyon szeretnék egy másikat helyette. Anya engedné, de azt mondta, h lehet h nem fogja bírni a nagy kutyánk! (Labrador)
Mondtam neki,, h akkor vigyük el mamámékhoz, de apa azt mondta, hogy ilyen hozzáállással előbb engem vinne el.. -.- szülői szeretet.....
Nekem az a kutya kell!!!! Azt tudnám bent is tartani, ruhát is varrnék neki, jól ellennénk!! Igazi társam lenne!
Léccy segítsetek!!!!!
Első válaszoló nagyon vicces! -.-'
Nem unnék rá, vinném korizni meg a barátnőimmel ha megyünk jönne velem. Nekem KELL!!
Kezdem úgy érezni, hogy ez a kérdés kamu... (Tulajdonképpen remélem is.)
Ha mégsem:
Ez a kutya is megnő egyszer, ugyanúgy megváltozna, te pedig ráunnál, mint az előzőre. Aztán "kellene" egy másik. Apukádnak igaza van. Elvitetnéd a régi kutyádat csak azért, mert "kell" egy másik. A szüleidet azért nehogy lecseréld! ;)
Elkényeztetett vagy és fogalmad sincs, mi az a felelősség. Nem bántásból, de majd ha ezt kinőtted és tudsz vigyázni az eddigi állataidra talán kapsz egy újat.
Azt a mindenit, Te milyen kis elkényeztetett hisztigép vagy :O
"apa azt mondta, hogy ilyen hozzáállással előbb engem vinne el.. -.- szülői szeretet..... "
És ne gyere ezzel a hülye dumával, hogy Neked milyen szörnyű életed van téged nem is szeretnek a szüleid.
Felfogtad, hogy egy élőlényről beszélsz? Azért, mert már nem cuki kis gombóc, attól még ugyanúgy él és érez! Te meg képes lennél kihajítani, és újat magadhoz venni?
Gondolom Te még kisgyerek vagy, de számomra ez akkor is furcsa. Egy 7-8 évesben is kell, hogy legyen annyi felelősségtudat, hogy végig tudja ezt az egészet gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!