Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy kaphassak egy kiskutyát?
Szia' Nekem is nagyon kicsi korom óta a legnagyobb vágyam volt egy kutyus. Nekem a szüleim nem voltak nagyon ellene, de azt mondták, hogy várjunk még(kertes házban lakunk). Hat éves lehettem, mikor a szomszédunkba hoztak egy kis tacskót. Egész pici korától jártam hozzá, később rendszeresen vittem neki valami ennivalót. Nagyon megszerettem. Igazából ő az én kutyám volt, én adtam neki nevet, jobban hallgatott rám mint a gazdájára, csak mégsem lehetett nálunk. Aztán olyan másfél-két év múlva elütötte egy kocsi. Sajnáltam, nagyon. Nem telt el olyan sok idő, már nagyobb is voltam,a névnapomra kaptam egy foxi kutyust, 8 éves voltam akkor. Teljesült a vágyam.
Szerintem legyél türelmes. Lehet, hogy nem szeretnék a szüleid, hogy a lakásban legyen a kutyus (lehet, hogy neki sem lenne jó). Legyél kitartó, de ne feledd, biztosan jót akarnak a szüleid,ha nem is mondják meg, hogy miért nem akarják. Én is 13 vagyok.
Szia!
Én mindig is akartam kutyát, sosem lehetett. Elköltöztem otthonról, és vendégségbe egy hétre átjött egy kutyus, akit szeretek, imádok, meg minden, de az ötödik nap már sok volt. Minden reggel kelni, mikor aludhatnál, és vinni sétálni, meg nyírni.
Gondolom tisztában vagy vele, de tényleg komoly felelősség. Én azt mondanám, először próbáld ki, ha van ismerősnek ,vagy valakinek. Nekem jó, hogy megtettem, mert így annyira nem vágyom már rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!