Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS Rágta magát a kutyám és...

SOS Rágta magát a kutyám és nyüszített?

Figyelt kérdés

Tegnap este a kutyusom odafordult a hátsó lábához, pontosabban a combrészéhez és elkezdte "rágni". Persze nem rágta, nem is tudom hogy mondjam pontosan, odatette a száját és mintha bogarászott volna benne. Ezt máskor is szokta csinálni, ugyan nem tudom miért, talán ez is a vakarózás egyik formája, de tegnap miközben rágta magát elkezdett nyüszíteni. Kb 3 másodpercig nyüszített, aztán felállt és csóválva mnet a játékáért.

Megnéztem, nem látok ott se sebet, se semmi mást.

Mire gondoljak??

Irány az állatorvos, vagy ne aggódjak?

Egyébként semmi más tünet nincs, vidám, eszik rendesen, játékos, aktív.

Esetleg lehet, hogy férges?

Nagyon örülnék, ha megosztanátok velem a tippjeiteket, mert feleslegesen nem szeretnék állatorvoshoz menni, pár háte voltunk fültisztításon és 15ezer forintot elkért a doki...

Persze ha baj van, akkor viszem.

Előre is köszönöm!

2011. dec. 9. 07:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mondom, HOL laktok? Én is budapesti vagyok, ismerek pár rendes dokit, csak mondd meg, melyik tájékon szeretnél jót találni.
2011. dec. 10. 19:50
 22/25 A kérdező kommentje:
11. kerület
2011. dec. 10. 19:51
 23/25 Akiteki ***** válasza:
Szaladj át a hídon. XX. ker. Török Flóris u. Dr. Tölgyesi Zoltán. Nagyon rendes doki, sokáig hozzá jártunk.
2011. dec. 10. 20:16
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát igen, az nem egy olcsó környék sajnos. Arrafelé a Talpas rendelőt szokták dicsérni, bár inkább a szakértelmük miatt, árakat nem hallottam. Juhászék is jók, de biztos drágák, Gráfék aranyárban mérnek mindent, és az utóbbi időben sokan szidják is őket, a Budai Kisállatklinika nem is olcsó, meg vigyázni is kell, melyik dokihoz kerülsz... Többet nem ismerek arra.
2011. dec. 10. 20:58
 25/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!

Akiteki neked külön köszi!

2011. dec. 10. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!