Valaki örökbefogadná?
Én vagyok a 24 éveske (igaz nevem is van, de látom az IQ-d nem veri a plafont). Hát, ha a gyerekem allergiás lesz, az ciki lesz, mert pár éven belül lesz nálunk vagy 5 kutya, macskák, kecskék, csirkék, egy tehén, szóval...
Megharapni meg nem fogja egy kutya se, mert én NEVELEM a kutyám és nem csak tartom! De előre sajnálom a gyerekedet is, hogy ilyen anyja van...
Kérdező: Te egy roppant bunkó és rossz indulatú nő vagy. Nagyon sajnálom szegény kutyát, valóban jobb helye lesz máshol.
Én nem vagyok kis pisis 54 évesen, de teljesen egyetértek 24éveskével.
Van gyermekem, 2 kutyám, és egy macskám.
Érdekes, meg tudom oldani, sőt, a gyermekemet is bevontam a kutyák körüli teendőkbe, miután elmúlt 2 éves, és nem kényszerből csinálja, hanem mert ő szeretné.
És nem ölebeim vannak.
Egyébként a kérdező tipikusan a "mindenki hülye csak én vagyok normális" esete.
Nem tűnik fel neki, hogy senki sem ért vele egyet, de biztos a többségben van a hiba. ;-)
Szia!
A gyereket is nevelni kell a kutyával kapcsolatos hozzáállásra, épp úgy mint a kutyát, hogy miként viselkedjen a gyerekkel!
Roppant felelőtlennek tartaak ezért! Már csak a bban bízhatok a gyereked érdekébe, hogy nem lesz kistestvére, nehogy neki is mennie kelljen!!!
19:44 et is én írtam!
Még annyi, hogy nincs idő a kutyára, mert a gyerekednek van egy 10 cm-es sebe, stb...
Arra van időd, hogy 2 órát simán eltölts a gép előtt ilyen emberekkel, akik nem érzik át a bajod!
Ebből, ha fele fele arnyban osztod is törődtél volna mindkettővel legalább egy órát Okostojás!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!