Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állatéheztetés láncon. Mit...

Állatéheztetés láncon. Mit tud tenni a rendör?

Figyelt kérdés
Van egy kutya itt a környezetemben,akit egy éve nem etet a gazdája..(lehet elötte is csak ritkán kapott)szóval egy éve én etetem,amikor tudom.Láncra van kötve,saját farkát lerágta tövig és most a nagy hidegben vérzik is neki rendesen.Ha meglát csak nyüszit,mert tudja hogy kaját kap..A kérdésem az hogy ha megmutatom a körzeti rendörnek ö mit tud tenni?Csak az az állatmenhelyen ezt javasolták,hogy forduljak rendörséghez..
2011. dec. 2. 16:26
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Hát én ezekben is csalódtam.Nem elég hogy nem válaszoltak,de még törölték is a levelemet.Ennyit a magyar állatvédökröl..
2011. dec. 4. 19:27
 22/34 anonim ***** válasza:

Bejelentetted nekik, vagy segítséget kértél? (Sajnos sokszor van olyan, hogy elegük lesz abból, hogy mindenki csak sajnálkozik és arra vár, hogy majd ők tesznek valamit...)

Írj nekik újra! Ne add fel! Kérd a segítségüket! Ha van rá lehetőségük, sztem segíteni fognak, csak sajnos nekik sem egyszerű...

2011. dec. 5. 20:16
 23/34 A kérdező kommentje:
Hát én ezt megértem hogy nem egyszerü nekik.Sajnos:( De legalább annyit irhattak volna hogy most rengeteg a dolguk,de talán késöbb probálnak segiteni vagy valami.Egyébként nem hagyom annyiban.Ma megyek a rendörségre és bejelentem ezt a faszt.Aztán remélem ez az állam szemében is müntettnek nyilvánul és ök tesznek valamit ! :)Ajj ha tehetném komolyan kihoznám onnan azt a szegény kutyust :( Na de reméljük a legjobbakat.Szurkolj nekem délutánra !
2011. dec. 6. 08:54
 24/34 A kérdező kommentje:
bűntettnek nem müntettnek:)
2011. dec. 6. 08:55
 25/34 anonim ***** válasza:

Bár már este van, mire ezt elolvastam, de szurkolok! :) Sok sikert! Ne add fel! :)

És gyere "elmondani", hogy mi újság! :)

2011. dec. 6. 17:36
 26/34 anonim ***** válasza:

Hozok még néhány elszánt állatvédő társaságot a facebookról:

[link]

[link]

[link]

Hátha valamelyik tud segíteni... egy próba nem kerül semmibe :)

2011. dec. 6. 17:52
 27/34 A kérdező kommentje:
Vége a kutyusnak :(:( Hát ennyi volt..a milliomosokhoz és nagyon kis ember voltam.De küzdöttem amig lehetett.Távozott és mostmár talán odafentröl néz le ránk :(
2011. dec. 18. 14:09
 28/34 anonim ***** válasza:

Uramisten...! Magyon sajnálom...!

Egyet kérnék Tőled: Ha még egy kutyát meglátsz ennél a lénynél (mert nem ember!) , azonnal jelezd minden fentebb említett állatvédő csoportnak és addig ne hagyd magad lerázni, amíg valamelyik nem hozza el! Ja bocs, nem egyet kérek, hanem kettőt... vagyis rájöttem most, hogy hármat. Ha bekövetkezik, hogy még egy kutyát meglátsz nála és vele is így bánik, mutasd meg minél több embernek (a fotóba bele lehet kötni sajnos, de azért fotózz is!), hogy legyen tanú és jelensd fel! A harmadik kérésem pedig az, hogy a Radiknak jelezd, hogy írtál nekik, segítséget kértél, de sajnos nem kaptál, ugyanakkor szeretnéd elkerülni, hogy ez még egy kutyával megtörténhessen, ezért felhívnád a figyelmüket erre a lényre. (Kérlek, ne tegyél nekik szemrehányást, hogy nem segítettek, csak jelezd nekik, hogy erre az emberre figyelni kell! Ja bocs, lényre...)

Köszönöm, ha teljesíted a kéréseimet! :)

A kutyus pedig nyugodjon békében, mostmár semmi rossz nem érheti... :,(

2011. dec. 18. 14:50
 29/34 A kérdező kommentje:
Próbálkozhatok én de senki nem fog csinálni semmit.Volt rá példa.Most is azért tünt el a kutya mert cselekedtem és bejelentettem.Összejátszik itt mindenki.A lény pedig gazdasági kamara elnöke ehhez mit szolsz? :D nevetséges nem?
2011. dec. 18. 15:47
 30/34 A kérdező kommentje:
De természetesen figyelni fogom ezt a dögöt.mert ez tényleg nem ember.de a felesége meg a gyerekei sem hogy ezt hagyják!!
2011. dec. 18. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!